Rupert Murdoch médiatulajdonos 92 éves korában úja megházasodik

Az esküvőt nyár végén tartják majd, a pár izgatott, hogy „életük második felét közösen töltsék”.

Magyar Nemzet
2023. 03. 21. 11:44
Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, milliárdos a News Corporation alapítója (Fotó: The Hill / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eljegyzete barátnőjét a 92 éves Rupert Murdoch ausztrál–amerikai médiamágnás, milliárdos a News Corporation alapítója, majd annak utódainak ügyvezetője. Ez lesz az ötödik alkalom, hogy Murdoch az oltár elé áll, korábbi házasságaiból hat gyermeke született.

Rettegtem szerelembe esni, de tudtam, hogy ez lesz az utolsó. Boldog vagyok

– nyilatkozta a New York Post amerikai lapnak – amelynek tulajdonosa is – az üzletember.

Murdoch újdonsült választottja a 66 éves Ann Lesley Smith, akivel tavaly szeptemberben – egy hónappal az üzletember válása után – a milliárdos borászatában ismerkedtek meg. 

14 éve vagyok özvegy. Ruperthez hasonlóan a férjem is üzletember volt. Helyi lapoknak dolgozott, rádió- és tévéállomásokat fejlesztett. Szóval ismerem Rupert világát és megegyeznek a nézeteink is

– fogalmazott Smith.

Az esküvőt nyár végén tartják majd, és mint Murdoch fogalmazott: „Alig várjuk, hogy életük második felét együtt töltsük.”

A pár Kalifornia, az Egyesült Királyság, Montana és New York között ingázva tölti majd ideje nagy részét.

Murdoch néhány hónapja azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a NewsCorp éves közgyűlésén Donald Trump korábbi republikánus elnököt szidta. – Létfontosságú, hogy a konzervatívok is részt vegyenek a közéleti vitákban, ám ez nem fog menni, ha Donald Trump továbbra is a múltra összpontosít. A múlt az múlt, de most versenyben vagyunk az ország jövőjének a meghatározásáért – fogalmazott.

Noha Murdoch és az egykori elnök – különösen Trump mandátumának első éveiben – még olyan kiváló viszonyt ápoltak, hogy Trump tanácsért is felhívta a médiamogult, ez mára gyökeresen megváltozott.

Kapcsolatuk részben a 2020-as elnökválasztás után romlott meg, amikor a konzervatív sajtó elkezdte hanyagolni a választási csalások körüli kérdéseket – ezt tetézte a Fox News ellen indított 1,6 milliárd dolláros per, amiért a Murdoch birtokában lévő csatorna Trump választási csalással kapcsolatos kijelentéseit hirdette.

Borítókép: Rupert Murdoch ausztrál–amerikai médiamágnás, milliárdos, a News Corporation alapítója (Fotó: The Hill/Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.