Migránsok közötti összetűzés miatt kellett kiüríteni egy kórházat

Rivális bandák összetűzése miatt három férfit kórházba kellett szállítani. A többi beteget saját védelmük érdekében más egészségügyi intézményben láttak el. A rendőrség vizsgálja az esetet.

2024. 02. 26. 20:52
Kórház
Kórház Fotó: pexels.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy autó körül kialakult vitát, majd verekedést és lövöldözést követően a rendőrségnek kellett géppisztolyokkal védenie azt a kórházat Berlin Kreuzberg városrészében, ahova a három sérült ellátásra érkezett. Ahogy az alábbi videón is látható, megnőtt a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma, beleértve azokat is, amiket a német lakosság ellen követnek el.

 

A vita egy autónál kezdődött, amiben több migráns is ült. A sofőr több parkoló autót is összetört. Ekkor a rivális bandákhoz tartozó migránsok körülvették az autót és verekedés tört ki. Az esetnek már korábban voltak előzményei, az egyes bandák rivalizálása miatt további erőszakos cselekmények is előfordultak.

Ennél az esetnél két 19 éves és egy 42 éves férfi szenvedett súlyos sérüléseket. Az egyik 19 éves fiatalt lábon lőtték, a vele egykorú, másik férfi az arcán sérült meg, míg a 42 éves férfi a felsőtestén szúrt sérülésekkel került a kórházba.

Ahogy lapunk korábban beszámolt róla, Berlin egyes részein szinte már csak migránsok laknak, ahogy ebben a negyedben is a bevándorlók jelenléte a domináns. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.