Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Második világháborús repülőgép csapódott a földbe Kaliforniában

Lezuhant egy második világháborús repülőgép egy rendezvényen Kaliforniában. A szerencsétlenségnek két halálos áldozata van.

2024. 06. 17. 6:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A földbe csapódott egy kétmotoros Lockheed 12A második világháborús repülőgép nem sokkal azután, hogy egy apák napi rendezvény alkalmából felszállt a kaliforniai Chino repülőtérről – számol be róla a Fox News amerikai televíziós hálózat.

A gép közvetlenül a repülőtér kerítése mellett zuhant le, és kigyulladt. A fedélzeten tartózkodó két személy életét vesztette – írja az Avweb repülési szakportál.

Szemtanúk szerint a repülőgép alig száz méter magasan járt, amikor elkezdett balra dőlni, lezuhant, majd felrobbant. Az illetékes hatóságok egyelőre nem tettek közzé részleteket a balesetről, amelynek okait még  vizsgálják.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.