Chuck Norris is csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz

Már megvásárolható a Jónak lenni jó! oldalán a világ egyik legnépszerűbb akciófilmsztárjának önéletrajzi könyve, amelyet személyesen ajánlott fel a közmédia jótékonysági akciójának és dedikálta is Barátod, Chuck Norris aláírással.

Magyar Nemzet
2021. 12. 14. 15:16
Norris, Chuck
Budapest, 2018. november 24. Chuck Norris amerikai sznsz a Baptista Szeretetszolglat 15. Cipsdoboz gyjt jtkonysgi akcijnak indtsn a Papp Lszl Budapest Sportarnban 2018. november 24-n. MTI/Mnus Mrton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közmédia tízéves, nagy sikerű karitatív akciójához, a Jónak lenni jó!-hoz többek között olyan világsztárok csatlakoztak már, mint Bud Spencer, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Brad Pitt, Jean-Paul Belmondo vagy  

A felajánlók sora 2021-ben Chuck Norris nevével bővült, aki több alkalommal bizonyította, hogy ismert emberként mennyire fontos neki a társadalmi felelősségvállalás. 

Világszerte támogat nemes jótékonysági kezdeményezéseket, magyarországi akciókat is több alkalommal segített már.

Chuck Norris dedikált kötete Forrás: MTVA/MédiaKlikk

Az amerikai karate-világbajnok és színész Against All Odds: My Story című, angol nyelvű önéletrajzi könyvét ajánlotta fel, ami hazájában bestseller lett. 

A dedikált kötetet, amelyet az akciósztár a Your friend, Chuck Norris, azaz Barátod, Chuck Norris bejegyzéssel látott el, megvásárolható a Jónak lenni jó! hivatalos honlapján. 

Ugyanitt megvásárolhatók más hírességek által felajánlott relikviák, néhány különleges tárgyat pedig a december 19-i egész napos műsorfolyam során árverésre bocsátanak.

A Jónak lenni jó! idén a koronavírus miatt árván és félárván maradt gyerekeket segíti. Az 1357-es adományvonalon már 90 millió forint gyűlt össze. Egy hívás és SMS továbbra is 500 forint támogatást jelent.

Borítókép: Chuck Norris Budapesten (Forrás: MTI/MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.