Egymásnak estek az internetezők az Eufória színészének halála miatt

Új részletek derültek ki a 25 éves színész halálának körülményeiről is.

Magyar Nemzet
2023. 08. 07. 18:04
null
Los Angeles, 2023. augusztus 1. 2019. június 4-én Los Angelesben készített kép Angus Cloud amerikai színészrõl. Az Eufória címû sorozatból ismert Cloud 2023. július 31-én, 25 éves korában elhunyt. MTI/AP/Invision/Chris Pizzello Fotó: Chris Pizzello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi lesz az Eufória harmadik évadának sorsa, miután nemrégiben 25 évesen meghalt a sorozat egyik legnépszerűbb szereplője, Angus Cloud? – ez a kérdés foglalkoztatja a rajongókat a színész halálhíre óta. A felvetéssel kapcsolatban alapvetően három tábort alkotnak az internetezők:

  1. Egyesek amiatt aggódnak, hogy törlik a harmadik évadot.
  2. Mások azt sürgetik, hogy töröljék a harmadik évadot.
  3. Megint mások érzéketlennek nevezik, hogy erről egyáltalán vita dúl.

„NE TÖRÖLJÉTEK A SOROZATOT!!! Folytassátok a showt, készítsetek egy megemlékező epizódot! Az Eufória a legjobb sorozat, remek történettel és szereplőkkel. 100%, hogy folytatni kell! RIP Angus” – írta például az egyik rajongói csoportban egy első csoportot erősítő.

„Remek karaktere volt. De vannak más remek karakterek is. Várom már az új évadot!” – üzente egy másik.

„Bármennyire is szeretem az Eufóriát, nem tudom elképzelni Angus nélkül” – kesergett ugyanakkor egy felhasználó a második táborból.

„Annyira fáj. Töröljétek a sorozatot kérlek” – írta ki Twitterre (X) egy rajongó. 

 

Még csak most halt meg, de arra gondoltok először, nehogy töröljék az Eufóriát? Eredjetek a pokolba!

 

– hábordott fel egy, a harmadik kategóriába tartozó néző. 

„Abba tudnátok hagyni ezt a töröljétek a showt vitát, és mutatnátok egy kis tiszteletet? Egy ember éppen meghalt” – fogalmazott egy másik.

Az HBO mindenesetre egylőre semmilyen információt nem közölt arról, hogy milyen elképzeléseik vannak. Az egy korábbi bejegyzésükből kiderült, hogy mindenképpen terveztek a harmadik évaddal, de annak időpontja a forgatókönyvírók sztrájkra miatt már egyébként is 2025-re csúszott. Egy korábbi nyilatkozatából azt is lehet tudni lehet, hogy számoltak a drogdíler „Fezt” alakító Angus Clouddal, sőt komoly szerepet szántak a közönségkedvencnek, amit ő izgatottan várt. Az bizonyos, hogy bármilyen forgatókönyvet is terveztek, azt alaposan át kell majd írni.

Közben amiatt is egymásnak estek az internetezők, hogy mi okozhatta a 25 esztendős színész halálát. Sokan már készpénzként kezelték, hogy önkezével vetett véget az életének, annyira elkeseredett rákban elhunyt édesapja miatt. Minap édesanyja Facebook-üzenetben cáfolta ezeket az értesüléseket. 

– Szeretném, ha tudnátok, hogy bár a fiam mély gyászban volt édesapja daganatos megbetegedés miatt bekövetkezett korai halála miatt, az utolsó napja örömteli volt. Újrarendezte a szobáját, és tárgyakat helyezett el a házban azzal a szándékkal, hogy egy ideig még otthonának hívja a helyet, amit annyira szeretett. Beszélt arról a szándékáról, hogy segíteni fog a főiskolán tanuló testvérei ellátásában, és érzelmileg és anyagilag is segíteni fogja az édesanyját. 

Nem állt szándékában véget vetni az életének. Amikor megöleltük egymást este, elmondtuk, mennyire szeretjük egymást, és azt mondta, hogy reggel találkozunk.

 Nem tudom, hogy ezután bejuttatott-e valamit a szervezetébe, és ha igen, akkor mit. Csak azt tudom, hogy a fejét lehajtotta az íróasztalra, amin művészeti projekteken dolgozott, elaludt, és többé nem ébredt fel. Lehet, hogy kiderül, hogy véletlenül és tragikus módon túladagolta magát, de az teljesen világos, hogy nem állt szándékában kicsekkolni ebből a világból – írta.

Borítókép: 2019. június 4-én Los Angelesben készített kép Angus Cloud amerikai színészről. (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.