Érkezik a Mamma Mia! harmadik része

Az ABBA-dalokra épült filmmusical első két része hatalmas világsiker volt, olyan színészek főszereplésével, mint Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan és Colin Firth.

Forrás: Huffpost2023. 10. 27. 9:00
Seyfried, Amanda
Velence, 2017. augusztus 31. Amanda Seyfried amerikai színésznõ a First Reformed címû filmje alkalmából tartott fotózáson a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. augusztus 31-én. A filmes seregszemle szeptember 9-ig tart. (MTI/EPA/Claudio Onorati) Fotó: Claudio Onorati Forrás: MTI/EPA/Claudio Onorati
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alan Carr elárulta, hogy Judy Craymer producer őt is beválogatta a következő produkcióba. A színész, akit a The Chatty Manből ismerhetünk, Roman Kemp Capital Breakfast című műsorában jelentette be a szenzációs hírt, melyet azóta maga Judy Craymer is megerősített.

STREEP, Meryl
Meryl Streep amerikai színésznő a Vadregény című filmjének tokiói bemutatóján 2015. március 4-én. Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon

A producer év elején már meglebegtette a filmsiker folytatásának lehetőségét, májusban azt mondta, hogy a Mamma Mia 3. egyelőre a legkorábbi stádiumban van, és még nem egészen hivatalos.

Craymer akkor azt is elárulta, hogy megvan a történet, és Meryl Streep is nagyon szeretné újra eljátszani Donnát. 

 

Borítókép: Amanda Seyfried amerikai színésznő (Fotó: MTI/EPA/Claudio Onorati)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.