Meghalt a Dirty Dancing slágerének előadója, Eric Carmen

Hetvennégy éves volt. A halál okát nem közölték.

Forrás: Világgazdaság2024. 03. 12. 11:38
Eric Carmen Is Interviewed In Atlanta
ATLANTA - NOVEMBER 10: American singer, songwriter, guitarist, and keyboardist Eric Carmen, former member of The Raspberries, is interviewed at The Holiday Inn Downtown on November 10, 1975 in Atlanta, Georgia, United States. (Photo by Tom Hill/WireImage) Fotó: Tom Hill
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetvennégy éves korában elhunyt Eric Carmen, a The Raspberries zenekar frontembere – bukkant rá a Világgazdaság. A zenészhez fűződik többek között az All By Myself, a Never Gonna Fall in Love Again és a Hungry Eyes című szám is, amely a Dirty Dancing betétdala. 

A zenész halálát a felesége jelentette be, de annak körülményeit nem részletezte. A portál azt írja, a zenész a hétvégén halt meg, Eric Carmen zenéje évtizedeken át sokakat érintett meg, és öröksége maradandó lesz.

Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét, miközben az óriási veszteségünket elgyászoljuk

– fűzték hozzá. Emlékeztetnek, hogy a Hungry Eyes nagy sikert aratott, 1987-ben került fel a zenei toplisták élére, és a Billboard Hot 100 negyedik helyére.

Borítókép: Eric Carmen (Fotó: WireImage/Tom Hill)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.