Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Izlandi rockzenekar veszi be magát az MVM Dome-ba

A többszörös platinalemezes, már Grammy-díjra is jelölt formáció, a Kaleo november 25-én lép fel Budapesten, miután bemutatta a Rock N Roller című dalát és bejelentette őszi, Payback Tour elnevezésű turnéját.

2024. 06. 04. 5:31
A Kaleo nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé a római Colosseum Régészeti Parkjában, a világhírű amfiteátrum árnyékában 250 legnagyobb rajongójuk előtt. Fotó: Live Nation / Kimberley Ross
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha egy banda ambíciói odáig terjednek, hogy az MVM Dome bevételét is minden elfogódottság nélkül merik vállalni, akkor ott nincs gond az önbizalommal. 

Ilyen, rendkívül magabiztos korszakát éli a többszörös platinalemezes, már Grammy-díjra is jelölt izlandi rockbanda is, amely a formáját érzékeltetendő most bemutatta új kisemezét is. 

Ezen a koncerteken hamar közönségkedvenccé vált, rögtön a ráadások részévé is váló számát, a Rock N Rollert adták ki, amely már rögtön minden streamingplatformon elérhető. 

A Rock N Rollerről a Kaleo frontembere, JJ Julius Son az alábbiakat nyilatkozta a Live Nation közéleménye szerint: 

A dalt megszületésekor azonnal elkezdtük játszani és azóta is adjuk a szettünkben, a fellépéseink során általában az utolsó dalként. Amikor stúdióba vonultunk a következő albumunk miatt, mindannyian úgy döntöttünk, hogy ideje felvenni a szám megfelelő verzióját és végre kiadni a világnak.

Ezzel egyidőben a Kaleo bejelentette Payback elnevezésű turnéjuk európai szakaszát is, amelyen a csapat a kontinens különböző arénáiban lép fel, többek között a legendás londoni OVO Arena Wembley-ben is. 

Vélhetően a budapesti koncerten is eljátsszák ráadásként a Rock N Roller-t (Forrás: Live Nation)

Az őszi koncertsorozat november 2-án kezdődik a lisszaboni Sagres Campo Pequenóban, és december közepéig tart. A turné összes állomásám Júníus Meyvant lesz az előjátszó. 

A turné teljes körű jegyértékesítése június 7-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A turnéjával kapcsolatos további információkat a rajongók a www.officialkaleo.com oldalon is megtalálhatják.

A Kaleo nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé, a római Colosseum Régészeti Parkjában, a világhírű amfiteátrum árnyékában 250 legnagyobb rajongójuk előtt. 

Ezzel a fellépéssel a Kaleo egy olyan névsorhoz csatlakozott, amelyen Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, a The Cure, Elton John és Paul McCartney neve is rajta van. 

A fellépésről filmfelvétel is készült, amit KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum címmel még ezen a nyáron megjelentetnek. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.