idezojelek

Majka zseniálisan tette helyre a saját műsorában Osváth Zsoltot

A vérbalos influenszer bepróbálkozott a rappernél.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy ebben a nagy melegben úgy döntött, hogy a hűvös szobában böngészgeti a világhálót, nehogy felforrjon az agyvize a forróságtól és a baloldal legújabb húzásaitól. És milyen jól döntött! Mert bizony talált olyan tartalmat, ami kiverte nála a biztosítékot. Osváth Zsolt vendége volt Majka a népszerű rapper. 

Hogy ki is Osváth Zsolt? Vállalkozó, étterem-tulajdonos, közszereplő, digitális tartalomgyártó, influenszer. A ZSHOWtime YouTube-csatornája a legtöbb influenszernél komolyabb témákat feszeget, vendégük volt több politikus is. Saját gyártású műsoraikban rendszeresen szerepelt náluk a tavalyi kampányban Márki-Zay Péter, de Osváth Zsolt vendége volt többek között Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is. A baloldali kampányban kulcsszerepet kapott a cége. A VV Zsolti néven ismertté vált influenszer még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat. 

Osváth még mindig élharcos megmondóember a baloldalon, ezúttal megpróbálta Majkát csőbe húzni, de nem sikerült neki. 

Ugyanazt próbálta meg, amit balos cimborája, Gulyás Marci a Partizánban. A népszerű rapperből, műsorvezetőből negatív kritikát próbált meg kihúzni a TV2-vel kapcsolatban, de Majka ezúttal is karakánul kifejtette, hogy soha senki nem mondta meg neki a csatornánál, hogy mit szabad mondania és mit nem. Ráadásul Majka, Osváth nagy bánatára, azt mondta, hogy amióta a TV2 is nagyságrendileg hasonló pénzből gazdálkodhat, készíthet műsorokat, mint az RTL, azóta rendre veri is a hírműsoraiban erősen kormányellenes csatornát. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Osváth Gulyás Pulitzer-emlékdíjára hajt, mert kezdi átvenni a stílusát. Azt már megszokhattuk ugyanis, hogy bárki legyen is Gulyás vendége, mindig megpróbálja a saját elvakult, balos, liberális értékrendjét ráerőltetni az interjúalanyára.  Amikor Ördög Nóra volt a vendége, akkor sem tudott kibújni a bőréből. Toleráns liberálisként megpróbálta erőszakosan ráerőltetni Ördög Nórára, hogy valljon színt politikai kérdésekben. A műsorvezetőnő többször kijelentette, hogy nem kíván állást foglalni politikával kapcsolatos témákban, ennek ellenére Gulyás Márton megpróbálta kierőszakolni belőle, hogy mondja ki: kormánypárti vagy ellenzéki kötődésű-e. Emlékezzünk, mit műveltek Lékai-Kiss Ramónával, amikor az RTL Klubtól átszerződött a TV2-höz! A csinos színész-műsorvezető a döntését hiába próbálta indokolni az új szakmai kihívás lehetőségével, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag szétszedték a közösségi hálós platformjain. Mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált. Hasonlóan járt Földes László Hobo is, akit pedig azért támadtak a baloldaliak, mert leszerződött a Vidnyánszky-féle Nemzeti Színházhoz. De így lett egy csapásra 2002-ben Egerszegi Krisztinából, mindenki Egérkéjéből csak a fél ország Egérkéje, miután felolvasták a levelét azon az emlékezetes Fidesz-nagygyűlésen.

Felhévizy nem igazán kedveli Majkát, legfőképpen azért, mert az Újpestnek szurkol, és a hírlapíró Fradi-kötődésű, de most megemelte a nem létező kalapját előtte, mert zseniálisan mattolta az erőszakos balos nyomulást Osváth műsorában. 

– Számtalanszor bebizonyosodott a magukat befogadónak és elfogadónak tartó liberálisokról, hogy csak addig elfogadók, amíg valaki úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. De ha olyan határozott interjúalannyal találják magukat szembe, mint most Osváth Majkával, akkor kénytelenek visszavonulót fújni - gondolta magában Felhévizy, és leült tovább böngészni a világhálót, hátha talál még valami érdekes dolgot, amit a tollára tűzhet.

Borítókép: Majoros Péter, azaz Majka Osváth Zsolt műsorában (Forrás: Képernyőkép/YouTube )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.