idezojelek

Frei Tamás zseniálisan tette helyre a saját műsorában Friderikuszt

Nem sikerült Fridi trükkje.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Friderikusz Sándor podcastjének Frei Tamás volt a vendége. Az egyébként érdekes műsor főként Frei új, novemberben megjelenő könyvéről szólt. Friderikusz természetesen megpróbálta politikai vizekre terelni a beszélgetést. Azon a ponton szerette volna sarokba szorítani, illetve politikai állásfoglalásra bírni Freit, amikor odaért a beszélgetés, hogy miért is van még az üzletember író a Librinél, mert hogy egy kormányközeli alapítvány lett a többségi tulajdonosa és ezáltal szerinte a politika közel húzta magához a kiadót.

Frei Tamás zseniális választ adott a provokatív kérdésre, elmondta, hogy a régi kiadójának nincs meg a tudása a nemzetközi terjesztéshez. Majd hozzátette, hogy jól ismeri Sárközy Bencét, a Libri Kiadó társtulajdonosát, kiadási igazgatóját, aki viszont szinte az egyetlen Magyarországon húsz év óta, aki nagyon jól tud eladni könyveket külföldön.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„És hogyha ő beleszeretett az én könyvembe, az nekem megtiszteltetés, annak én rettenetesen örülök. Nagyon szeretném, hogy a regényeim ne csak le legyenek fordítva külföldön (...), hanem nagyon szeretném, hogy sikeresek is legyenek külföldön. ”

Ismert, hogy a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány leányvállalata vásárolta meg a Libri csoport részvényeinek 67,48 százalékát, így az eddig közvetett kisebbségi tulajdonos MCC a cég 98,41 százalékát birtokolja. Azonban Friderikusz terve nem jött be, mert Frei Tamás tűpontosan elmondta, hogy szakmai alapon van a kiadónál. Annak ellenére, hogy még csak véletlenül sem vádolható kormánypártisággal, nem volt hajlandó belemenni a Friderikusz által remélt jó kis Orbánozásba.

Csődöt mondott a Fridi-trükk.

Borítókép: Frei Tamás Friderikusz Sándor podcastjében (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A baloldal eldobta a zsidókat

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.