idezojelek

Ebből balhé lesz, Krausz Gábor keményen kiállt Orbán politikája mellett

Borítékolható, hogy a sztárséf szavai kiverik majd a biztosítékét a fölöttébb pc, haladó gondolkodású liberálisoknál.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Krausz Gábor sztárséf adott egy tartalmas interjút a Mandinernek, amelyben sok mindenről beszélt, a Tóth Gabival történt szakításáról, a karrierjéről és természetesen közéleti témákat is érintettek. Krausz a kormány családtámogatási politikájáról is véleményt mondott. Nem titkolta, pozitívnak ítéli:

„[…] Úgy gondolom, nem lehet vitatni azt a tényt, hogy az előző tizenhárom évben rengeteg segítséget kaptak a magyar családok, ezt a mindennapjainkban is tapasztalom, és a környezetünkben is érzékelem. Sokan döntenek a családalapítás mellett, és azt látom, akik korábban csak egy gyermeket terveztek, most másodikat, sőt harmadikat is vállalnak a támogatásoknak köszönhetően. Ezek az intézkedések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ki­számíthatóbban, biztonságosabban tudjanak tervezni a családok. Ez a politikai hozzáállás szerintem dicséretes, és a szándék is látszik mögötte, vagyis hogy minél többen legyünk mi, magyarok, amivel messzemenőkig egyet tudok érteni.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sőt még a gyermekvédelmi törvényt is értékelte, ezen a ponton is kiállt a kormány politikája mellet:

„[…] Nehéz eldönteni, hol van a határ, de a kormány meghúzta ezt a vonalat, és ha egyszer törvénybe iktatták a szabályokat, mindenkinek be kell tartania. Szülőként szeretném majd én eldönteni, hogy mikor és milyen formában történjen a gyermekem szexuális felvilágosítása.”

Korábban Tóth Gabi is kapott hideget, meleget azért, mert vállalta a véleményét. Ezek után szinte borítékolható, hogy Krausz Gábor szavai is kiverik majd a biztosítékét a fölöttébb pc, haladó gondolkodású liberálisoknál.

Borítókép: Krausz Gábor (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.