idezojelek

A Szomszédok Janka nénije felbőszülten támadt Orbánékra

Pásztor Erzsi durva kirohanása.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Mindenkit mozgósít a baloldal, nagyon fontosak számukra a közelgő választások. Sorra jelennek meg a baloldali megmondóemberek, művészek, szociológusok, közgazdászok nyilatkozatai arról, hogy milyen rossz itt Magyarországon minden, és a kormány milyen rosszul végzi a munkáját. Ezúttal a Magyar Hangnak adott interjút a Szomszédok című teleregény alkoholista Janka nénijét alakító Pásztor Erzsi. A 87 éves, Kossuth-díjas színésznő is nagyon csúnyán beleállt a kormányba. Számos dolog mellett az alábbiakat nyilatkozta:

„Nagyon zavar a korrupció, a hatalmas rablás. Olyan, mintha nem is a saját hazánkban élnénk, annyira idegen lett minden. Talán erősnek tűnik, amit mondani fogok, de meggyőződésem, hogy amit a hatalmon lévők művelnek, az hazaárulás. Nem tudok mást mondani, mert látványosan nem figyelnek az ország érdekeire. Régen képtelen voltam létezni a Balaton nélkül. Ma már ha lasszóval fognának, akkor sem mennék. Megváltozott, mindent eladtak, az ott élők és a nyaralók érdekeit semmibe veszik. Nagyon nem tetszik az sem, ahogy Budapestet büntetik. Mintha élveznék, hogy kitolhatnak velünk. A folyamatos gyűlöletkeltés miatt pedig helyettük is szégyenkezem, mert külföldön ezzel azonosítják a magyar népet.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztor Erzsi gyönyörűen, mondhatni példásan felmondta a hazug baloldali toposzokat a korrupciótól egészen a Balaton felvásárlásáig. 

Úgy tűnik, hogy a Magyar Hang nagyon rá van állva a Szomszédokra, hiszen a közelmúltban a sorozatban a bártulajdonos Lacit alakító, vörös hajú színésznek, Epres Attilának a durva kirohanása borzolta a kedélyeket, amely szintén a Magyar Hang egyik podcastjében hangzott el. A köztudottan baloldali érzelmű és elkötelezettségű, Orbán-gyűlölő színész a következő botrányos dolgot mondta a műsorban, amivel szégyen hozott a saját fejére, és nagyon lejáratta magát:

„Ez egy büdös mocsár. És amíg valaki nem fogja meg a macskakövet, nem veri be a kirakatba és nem lesznek még több ezren, akik ezt megteszik, addig ez nem fog megváltozni.”

Nem véletlen, hogy az egykor nagyon népszerű sorozat szereplői közül sokan a baloldal elkötelezett hívei, és bármikor képesek egy kis kormánygyalázó interjúra bárhová beugrani, ahol erre a természetesen független és módfelett objektív értékelésre igény van.

Érdemes felkeresni Mező Gábor történész Hamis Gulyás című csatornáját, ahol lehullt a lepel a sorozatról. Kiderül belőle, hogy a sorozat minden epizódja a baloldalt segítette, a baloldal érdekeit szolgálta, és erre garancia volt a rendező, Horváth Ádám személye. 

Akiről Mező a következőt írta korábban az Ők szívták vérünket – Szomszédok, avagy a középszerűség, a prolimentalitás diadala című posztjában:

„Horváth Ádám a jó kommunista. Vagy a jó baloldali. Nevezzük akárhogy. Kevesen tudják, hogy ’94 után ő volt Horn Gyula végrehajtója, Luca Brasija, hiszen személyesen ő vezényelte le a tévé »megtisztítását« a médiaháború lezárásaként.”

Most Janka néni, azaz Pásztor Erzsi is beállt a sorba. Meg kellett szólalnia, hiszen ha hívnak az országrontók egy kis fröcsögésre, akkor nincs mese, menni kell.

 

Borítókép: Pásztor Erzsi (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.