Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Taurus-botrány: terrorizmussal vádolja a Nyugatot Oroszország

Botrány: Gyurcsány egykori pszichológusa porig alázta Lázárt, majd Ceausescuhoz hasonlította Orbánt

Felhévizy Félix
2024.02.11. 05:35
Botrány: Gyurcsány egykori pszichológusa porig alázta Lázárt, majd Ceausescuhoz hasonlította Orbánt

Elég volt!

Felhévizy nagyon felháborodott. Ilyen undorító, sértő és megalázó műsort még eddig nem látott, pedig volt már számtalan minősíthetetlen eset a baloldali médiában. A Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában Kun Zsuzsa vendége volt Varga Zoltán pszichológus, aki hosszú ideig volt Surányi György, Simor András, majd pedig Gyurcsány Ferenc tanácsadója. Az apropó, amiért behívták az idős szélsőbaloldali pszichológust, nem volt más, mint az, hogy kielemezzék Orbán Viktor szerintük a hatalomtól torzuló személyiségét. Volt itt minden a műsorban, mint a búcsúban, minden irányból igyekeztek a miniszterelnököt támadni és lejáratni. 

Előhúztak régi felvételeket róla és azt elemezgették rosszindulatúan, tisztán politikai célzattal, jó ballib szokás szerint a szakmaiság látszatát keltve. Nagyon sok minden elhangzott a műsorban, amelynek minden szava sértő volt, de érdemes kiemelni pár részletet a beszélgetésből:

„[…] Szerencsétlen sorsú embernek tartom. Mert, amit csinál és még csinálni is fog, annak az ő életében is lesz vége, nem lesz mindig ebben a pozícióban és visszanézni egy ilyen múltra, egy ilyen környezetre, amit teremtett... […] Ez az ember már nincs a reális világban. […] Mi lesz majd akkor, ha majd egy bottal a kezében totyog hetvenévesen. – Menjünk oda, mondják és verjük agyon. […] emögött meghúzódik egy gyomorszorító félelem. […] Ceaucescura gondoljunk, hát borzasztó halála volt ennek az embernek, tegnap még igazán ura volt 20 millió embernek. […] Azt mondták neki, hogy most halálra ítélünk, de nem is hitte el abszurdum volt a számára. […] Ettől csak félni lehet.”

Gyakorlatilag Varga elvtárs Ceausescuhoz hasonlította Orbánt és párhuzamba helyezte a román diktátort a magyar miniszterelnökkel. De kvázi, vizionálta Orbán agyonverését is. 

Szépen vagyunk! Mi lesz a következő lépés? A Lenin-fiúk vörösterrorja?

Azonban Varga itt nem hagyta abba az ámokfutását, még Lázár Jánost is porig alázta, igaz, felindultságában elszólta magát és Lázár Györgynek nevezte a fideszes politikust, amit a műsorvezető nem javított ki:

„[…] A Lázárt úgy hívom, hogy a Sárkányfűárus, tudniillik a Süsü, a sárkányban szerepel, ezt mindenki tudja, van a Sárkányfűárus, és az annyira hasonlít a Lázár Györgyre, az a különös mosoly, ami neki van. Ismeri azt a ravasz mosolyt. Tudom ám, én a dolgokat, nem fogsz engem átrázni.”

Személyeskedő, kicsinyes és vérlázító volt ez a beszólás is. Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor hol vannak a híres jogvédők?

– Szégyen, hogy ez a sértő, megalázó, gusztustalan beszélgetés lemehetett a Klubrádióban. Az ember nem talál szavakat. Varga Zoltán sok esetben össze-vissza beszélt, összekevert több dolgot, de a sértő megjegyzéseknél nagyon is elemében volt, ott végre kiélhette alantas vágyait és a baloldali létből adódó frusztrációit. Szavai egyébként szinte pontról pontra megegyeztek a DK-s Facebook-kommentelők által használt suttogópropagandának és gonosz pletykáknak, sértegetéseknek. Ebből az látszik, hogy a szélsőbalos, gyurcsányista szakértőnk ezekről a fórumokról, a DK-szekta tagjaitól szerzi az információit.  Döbbenetes! Itt tart ma a baloldal – gondolta magában Felhévizy és megnyugtatásképpen leemelt egy Márai-kötetet a könyvespolcáról és leült olvasni a kedvenc foteljába.

Borítókép: Varga Zoltán pszichológus a Klubrádióban (Fotó: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.