idezojelek

Szabó Tímea csúnyán pórul járt, a fagyi visszanyalt

Újabb baloldali blama.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Elindult a tavaszi szezon a parlamentben. A baloldal próbált fogást találni a kormányon és a miniszterelnökön, de mint mindig, most is ők jártak rosszul. Szabó Tímea, a mikroszkóp alatt sem látható népszerűségű Párbeszéd – Zöldek ügyvezető társelnöke a szokásához híven fröcsögve támadt a kormányra: 

– A kormány terelése és szánalmas cinikus válasza nem más, mint beismerés. A kormányzati mocsok a kormány legtetejéig, Orbán Viktorig elér. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy onnan indul és oda is tér vissza. Mindig. Mindenben. Ahogy a pedofilmosdatásért is Orbán Viktor a felelős, úgy a törvénysértő lehallgatásokért és a végrehajtói korrupciós botrányokért is. Erre a fertőre, amit Orbánék az országgal csináltak, nincs bocsánat!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök kristálytisztán elmondta, hogy mi a helyzet. Akik most a jobboldalt támadják a pedofil igazgató ügyében, azoknak felhívta a figyelmét: a pedofil bűnelkövetőt a jelenlegi kormány zárta be, mert a baloldaliak ezt nem tették meg. Ők húsz évig a helyén hagyták, nem folyt ellene következménnyel járó vizsgálat. Ezzel az emberrel szemben 2011-ben a Fidesz-kormány már megindította az első rendőrségi eljárást, ami sikertelen volt, de ebbe nem törődtek bele, ezért lett második vizsgálat, végül a mostani kormány zárta börtönbe. – Pedofiloknak nincs kegyelem! – szögezte le Orbán Viktor.  

Azt hiszem erre mondják pestiesen, hogy ilyen, amikor a fagyi visszanyal.

Van még kérdés, kedves Tímea?

Borítókép: Szabó Tímea felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 25-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.