A kiszolgálás kiváló, alkalmam volt hosszabban beszélgetni az egyik felszolgálóval, a séfhelyettessel, valamint az üzletvezetővel, egytől egyig rokonszenves, kommunikatív, motivált emberek, akiknek öröm az élményadás. Látványkonyhával működnek, a sous-chef elmondta, hogy számára mindig öröm, ha azt látja munka közben, hogy egy vendégtérben valaki lefényképezi az ételt, ezt pozitív visszajelzésként fogja fel. (Érdemes ezt összevetni azzal a mentalitással, amikor az embert kérdőre vonják, hogy miért fotóz…) Megtudtam, hogy bár a hely bő tíz kilométerre esik a várostól, s meglehetősen leromlott, szerpentines úton közelíthető csak meg, de hamar népszerűvé lett, hétvégén csúcsidőben nehéz helyet kapni. Ilyenkor vetik be a „tálcatologatós” rendszert, egyébként hagyományos á la carte étteremként működnek.