Legutóbbi látogatásunk alkalmával, midőn még azt sem tudtuk a koronavírusról, hogy egyáltalán létezik, babgulyást rendeltünk szürkemarhával és füstölt mangalica csülökkel. Sűrű, tartalmas, kifejező ízű lében jó állagú babot, ízletes marhahúsdarabokat és csülökkockákat kaptunk. Az étlapon sós burgonyával kínált birkapörköltet juhtúrós sztrapacskával kértük. Finoman lepirított, jó ízű, jó állagú sztrapacska körítette az ország egyik legjobb, tanítható, karcagi stílusú birkapörköltjét. Az már inkább élvezkedés volt s nem teszt, hogy velővel és gombával töltött sertésbordát is rendeltünk, amihez dödöllét kértünk, ez ugyanis az étterem egyik erőssége, amihez nem könnyű hozzájutni az ország keleti részében. Kiváló hagyományos húsétel volt ez, jó körettel és remek kovászos uborkával, aminek levéből fröccsöt is kínálnak. A desszertfronton is megmaradtunk a legpuritánabb vonalon, túrós palacsintát kértünk. Vasserpenyősnek tűnő, frissen sült, ízletes palacsintát kaptunk nem túlédesített, finom töltelékkel.