A Celtic csábította, de a Fradi kulcsembere a klubnál marad

Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros sportigazgatója a Nemzeti Sportnak adott interjút, amiben a nyári átigazolási időszak történéseit elemezte.

Forrás: Nemzeti Sport2022. 07. 03. 12:32
Hajnal Tamás Forrás: Nemzeti Sport

Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros sportigazgatója a Nemzeti Sportnak adott interjút, amiben a nyári átigazolási időszak történéseit elemezte.

– Teljes a keret? Lehetnek még érkezők, távozók?
– Jelenleg minden poszton megvan a megfelelő versenyhelyzet, és az összetétel alapján különböző játékrendszerekben tudunk futballozni. De végérvényesen nem tudom kijelenteni, hogy nem lesznek már változások. Sok idő van még az átigazolási időszak végéig.

– A marokkói Ryan Mmaee iránt a Celtic érdeklődött élénken. Ebből az üzletből lehet még valami?
– Nem. Ő a sérüléséből épül fel éppen, várjuk, hogy megfelelő állapotba kerülve a segítségünkre legyen. Az év végi katari világbajnokság előtt szinte kizárható, hogy távozzon.

BATIK Bence; MMAEE, Ryan
Ryan Mmaee (zöld-fehérben) egyelőre nem megy sehova Fotó: MTI/Kovács Tamás

– Tokmac Nguen megtartása mekkora siker?
– Óriási! Minden szempontból. Ez is mutatja, hogy a klub az elmúlt években milyen fejlődésen ment keresztül, egy ilyen képességű játékosnak továbbra is szakmai perspektívát tudunk kínálni. A lehetőségeinkhez mérten nagyon jó ajánlatot tettünk elé, különben esélyünk sem lett volna a többiekkel szemben, de ez esetben legalább ilyen fontosak voltak az emberi kapcsolatok. Az sem mellékes, hogy ezek a futballisták tiszteletet kapnak a klubban, s érzik, hogy a szurkolók is becsülik őket.

– Tehát kijelenthetjük, ha az anyagiakon múlik, Tokmac Nguen már nem a Ferencváros futballistája?
– Egyértelműen. A miénknél lényegesen kedvezőbb ajánlatokat győztünk le.

A teljes interjút a Nemzeti Sport honlapján olvashatják.

Borítókép: Hajnal Tamás (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.