A Debrecen nem hagyja annyiban a Ryan Mmaee–Dzsudzsák incidenst

Csúnya jelenet játszódott le vasárnap a Ferencváros és a Debrecen bajnoki meccsének az utolsó perceiben Ryan Mmaee és Dzsudzsák Balázs között. A játékvezető nem büntette meg egyiküket sem, ám a DVSC közleményben tudatta, hogy nem megy el szó nélkül az eset mellett.

Magyar Nemzet
2022. 10. 11. 11:08
DVSC.Kecskemét NBI Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szűkszavú, de sokat sejtető közleményt hozott nyilvánosságra a Debrecen a klub honlapján . Ahhoz, hogy értsük, fel kell eleveníteni a vasárnapi Ferencváros–DVSC bajnoki mérkőzés hajráját. A Fradi már 2-0-ra vezetett, biztosra vehető volt a győzelme, ám a hangulat feszült, mondhatni ideges volt a pályán. Ryan Mmaee az oldalvonalnál összetűzésbe került Dzudzsák Balázzsal, a vendégek csapatkapitányával, majd úgy tűnt, hogy a ferencvárosi csatár felé köpött, de célt tévesztett. A VAR is megvizsgálta az esetet, végül Berke Balázs egyik futballistát sem büntette meg lappal minderről a Magyar Nemzet is beszámolt, és az alábbi cikkben az eset videóját is megnézheti.

 

A pályán tehát nem lett az ügynek következménye, ugyanakkor a Debrecen a jelek szerint nem hagyja ennyiben. Íme a közlemény szó szerint:

A DVSC minden esetben tiszteletben tartja a pályán elért eredményt és a játékvezetők döntéseit. Azonban klubunk nem mehet el szó nélkül az elmúlt vasárnapi találkozó 92. percében csapatkapitányunkkal, Dzsudzsák Balázzsal szemben tapasztalt kirívó incidens mellett. A DVSC kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs indulatosan igyekszik meggyőzni a játékvezetőt (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.