Őrjöngve rugdalózott Cristiano Ronaldo a vereség után + videó

Elszenvedte az első vereségét a szaúdi bajnokságban Cristiano Ronaldo, miután az Al-Nasszr tagjaként 1-0-ra kikapott az Al-Ittihad otthonában csütörtök este. Egy vizespalack bánta Ronaldo dühét: a portugál sztár őrjöngve rúgta arrébb a pálya szélén fekvő tárgyat.

Magyar Nemzet
2023. 03. 10. 11:11
Al Nassr vs Al Ettifaq - Saudi Pro League Cristiano Ronaldo
RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 22: Cristiano Ronaldo of Al Nassr is seen during the Saudi Pro League match between Al Nassr and Al Ettifaq at Mrsool Park in Riyadh, Saudi Arabia on January 22, 2023. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Anadolu Agency via AFP/Stringer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fontos rangadón szenvedett vereséget csapata, ugyanis győzelmével az Al-Ittihad átvette a vezetést a szaúdi bajnokságban a második helyre vissacsúszó Al-Nasszr előtt. Innen nézve érthető, hogy Ronaldo frusztrált volt a meccs lefújása után: elégedetlenül csóválta a fejét, karjával csapkodott, miközben egyik csapattársa igyekezett nyugalomra inteni.

Láthatóan eredmény nélkül, ugyanis, amikor Ronaldo a játékoskijáró felé haladva a pálya széléhez ért, nagy erővel belerúgott egy vizespalackba. Íme:

Közben a lelátón néhány rajongó a nevét kiabálta, de a portugál sztárt láthatóan jobban dühítette, hogy mások meg éltetésével bosszantották. Mindenesetre Ronaldo a jelek szerint Szaúd-Arábiában ugyanolyan komolyan veszi a futballt, mint korábban, és ugyanúgy utál veszíteni. Ez valahol elismerésre méltó egy 38 éves klasszistól, aki minden fontosat megnyert már klubszinten.

Ronaldo februárban elkapta a fonalat a szaúdi bajnokságban, hiszen abban a hónapban négy meccsen nyolc gólt szerzett, azonban a március eddig nem róla szólt: az előző fordulóban, az Al-Batin ellen nem talált be az üres kapuba sem, de akkor legalább a 3-1-es győzelem összejött, most viszont egymás után másodszor maradt gól nélkül, ráadásul ki is kapott a csapata.

Amióta tavaly decemberben szabadon igazolható játékosként Szaúd-Arábiába igazolt a szebb napokat látott ötszörös aranylabdás, a bajnokságban először szenvedett vereséget, de összességében másodszor. Januárban a szaúdi szuperkupán ugyancsak az Al-Ittihad verte el (3-1) a Ronaldóval felállt Al-Nasszr együttesét. Vélhetően emiatt is fűtötte a visszavágás vágya CR7-et, de ez nem jött össze.

Borítókép: Cristiano Ronaldo nem bírt az indulataival a verség után (Fotó: Stringer/Anadolu Agency/Anadolu Agency via AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.