Mourinho testőre egy bárban el akarta zavarni a magyar vízilabdázónőket

Női vízilabda-válogatottunk a múlt héten Hollandiában, Rotterdamban szerepelt a világkupa első selejtező körében, és nemcsak arról lesz emlékezetes az esemény a dunaújvárosi csapat kapitányának, Garda Krisztinának és a Fradiban szereplő, újvárosi nevelésű Gurisatti Grétának, hogy csoportmásodikként jutottak a sorozat szuperdöntőjébe, hanem egy különleges találkozás miatt is. A pólós lányok és José Mourinho randevújáról a Duol.hu számolt be.

Magyar Nemzet
Forrás: Duol.hu2023. 04. 17. 19:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Vízilabda-szövetség közösségi oldala posztolt egy fotót, amelyen a világhírű labdarúgóedző, az AS Roma csapatát irányító portugál José Mourinho Garda Krisztina és Gurisatti Gréta társaságában látható. Garda elmondta, hogy az utolsó napjukat töltötték a hotelben, amikor este a bárban voltak, és meglátták a portugál trénert, aki aznap, csütörtökön csapatával, az AS Romával a Feyenoord ellen játszott Európa-liga-negyeddöntőt, és ugyanebben a szállodában laktak ők is. Az AS Roma a 18.45-kor kezdődött találkozón 1-0-ra kikapott, csapatkapitánya, Lorenzo Pellegrini 11-est hibázott, így Mourinho nem lehetett túl jó hangulatban...

Mourinho kedvesen viselkedett

– Grétával elindultunk Mourinho felé, a testőre viszont azt mondta, nincsen lehetőség fotózásra. Ezzel szemben ő kedvesen jelezte, menjünk csak oda nyugodtan, így összejött ez az emlék. Szerintem tudta, hogy vízilabdázók vagyunk, mert a hotelben hat csapat lakott, tehát lépten-nyomon ilyen lányokba akadhatott, de a válogatott szereléséből biztosan láthatta, hogy sportolók vagyunk. Megkérdezte, mit játszottunk aznap, és sok sikert kívánt a másnapi meccsünkhöz is, ami, ugye már nem volt, de ez legyen a legkevesebb, mindent ő sem tudhat rólunk – árulta el vidáman a Farkasok trénerével való nagy találkozás kulisszatitkait Garda Krisztina, a DFVE játékosa.

A Duol.hu teljes cikke ITT olvasható.

Borítókép: Gurisatti Gréta és Garda Krisztina között José Mourinho (Forrás: Waterpolo.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.