Lisztes: Ennél jobb szülinapot el sem tudtam volna képzelni + videó

A Ferencváros labdarúgócsapata szombaton hazai pályán a Kisvárda elleni 3-0-s győzelemmel ünnepelte története 34. bajnoki címét, miután pénteken a Kecskemét Honvéd elleni vereségével már biztossá vált a zsinórban ötödik elsősége. A mérkőzésen Pászka Lóránd megszerezte élete első Fradi-gólját, valamint a 18. születésnapját épp a találkozó napján ünneplő Lisztes Krisztián is betalált, míg a harmadik gólt Samy Mmaee szerezte.

Magyar Nemzet
2023. 05. 07. 7:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó után a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav elárulta, pénteken nem volt idejük megünnepelni a bajnoki címet.

– Helyette maximálisan készültünk a mérkőzésre, szerettünk volna bajnokhoz méltó teljesítményt nyújtani itthon a szurkolóink előtt. Jó játékra és a szurkolók kiszolgálásra készültünk, úgy gondolom, ez sikerült. A Kisvárda harcos, jó és kontrában erős csapat. Az első félidőben kompaktak voltunk, a szünet utáni változtatások pedig hozzásegítettek minket a győzelemhez.

Lisztes: Magabiztos vagyok, nem ijedek meg

Lisztes Krisztián – aki hat meccsen öt gólt szerzett a bajnokságban – a követezőket nyilatkozta:

– Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen meccseket tudok produkálni, remélem, hogy ez még sokáig tart. A szurkolók megint kitettek magukért, fel is köszöntöttek, nagyon megható pillanat volt ez is. Ennél jobb szülinapot el sem tudtam volna képzelni. Úgy érzem, magabiztos vagyok, így amikor odakerül hozzám a labda, be tudom rúgni a helyzeteimet, nem ijedek meg. De nyilván szerencse is van benne. A mai gólomban is volt némi szerencse, mert éppen odapördült elém a labda. De nagyon sokat dolgoztam a Fradiban és Soroksáron is, és úgy érzem, most érett be a munka gyümölcse. Nagyon boldog vagyok, hogy ez még a bajnokság vége előtt megtörtént.

Pászka Lóránd és Lisztes Krisztián gólja ITT tekinthető meg.

Borítókép: Lisztes Krisztián a bajnokságban az ötödik gólját szerezte (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.