Dzsudzsák Balázs meglepő bejelentést tett + videó

A DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a közösségi oldalán harangozta be, hogy este fontos közlendője lesz. Azon nyomban elindultak a találgatások, hogy vajon a nyáron lejáró szerződésű 36 éves labdarúgó mit szeretne megosztani a nagyközönséggel. Nos, kiderült, az egészségmegőrzés volt a téma.

Magyar Nemzet
2023. 06. 12. 20:52
DZSUDZSÁK Balázs DVSC
Debrecen, 2022. október 1. A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Debreceni VSC - Budapest Honvéd mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 1-jén. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a TV2 Tények Plusz műsorában rántotta le a leplet a nagy bejelentéséről. Kiderült, hogy nem a szűken vett sportszakmai témában áll a nyilvánosság elé, az esetleges klubváltása, netán a nyáron lejáró szerződésének a meghosszabbítása sem szerepelt a napirenden. A labdarúgó NB I harmadik helyén végzett DVSC csapatkapitánya más témában kért figyelmet.

Dzsudzsák szót kért   Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter 

A TV2 stábja korábban, a DVSC edzésén is meglátogathatta a labdarúgót, aki, mint kiderült, egy magyar innováció segítségével, funkcionális kollagénnel gyógyul a csuklótörése után. Dzsudzsák májusban, a Ferencváros elleni mérkőzésen gólöröm közben törte el a csuklóját. A játékost meg kellett műteni, azonban a különleges étrend-kiegészítőnek hála gyorsan halad a felépülése, az operációt követően egy héttel már pályára is tudott lépni. Elmondása szerint január óta használja a szert, ami mellett nem kampányolni akar, csak a tapasztalatairól számolt be. A játékos azt is elárulta, ő lesz az étrend-kiegészítő reklámarca, és abban bízik, hogy ezzel segíthet másoknak.

A bejelentés:

Borítókép: Dzsudzsák Balázs (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.