Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Szoboszlai Dominik az edzőteremben zsonglőrködött a labdával + videó

Szoboszlai Dominik mozdulatai felkerültek a Twitterre. A Liverpool nyolcasa és csapattársa, az angol labdarúgó-válogatott védője, Trent Alexander-Arnold bűvészkedett egy kicsit a labdával.

Magyar Nemzet
2023. 08. 31. 8:03
Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool
Karlsruhe’s Lars Stindl (C), Liverpool’s Liverpool's English defender Trent Alexander-Arnold (R) and Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai vie for the ball during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a csapból is folyik Liverpoolban. Nemrég kiderült, hogy a magyar válogatott csapatkapitányára is lehet szavazni a hónap legjobb Liverpool-játékosa versenyben. A legújabb élményt az angol klub kommunikációs osztálya prezentálta: a Twitterre is feltöltött videón Szoboszlai a csapattársával, az angol válogatott védőjével, Trent Alexander-Arnolddal tart technikai bemutatót a klub egyik edzőtermében. Mindkét játékos gondosan ügyelt arra, hogy a labda ne essen le a levegőből.

Borítókép: Nem csak a pályán alakul az összhang Szoboszlai és Alexander-Arnold között (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.