Verstappennek hiányzik az F1, emiatt meggyűlhet a baja a rendőrséggel + videó

A nyári szünet után a hétvégén a Holland Nagydíjjal folytatódik a Formula–1-es világbajnokság, amit minden bizonnyal a tabella éllovasa, Max Verstappen már nagyon várt. A kétszeres vb-győztes holland pilóta talán már a visszatérésre készült, amikor luxusautójával a pályától távol száguldozott.

2023. 08. 22. 16:14
Formula One Belgian Grand Prix - Race Max Verstappen
epa10776762 Dutch Formula One driver Max Verstappen of Red Bull Racing arrives prior the 2023 Formula 1 Belgian Grand Prix at the Circuit de Spa-Francorchamps racetrack in Stavelot, Belgium, 30 July 2023. EPA/OLIVIER MATTHYS Fotó: OLIVIER MATTHYS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világbajnoki pontversenyt vezető (Red Bull) a barátnőjével, Kelly Piquet-vel Korzikán és Szardínia szigetén töltötte a négyhetes nyári szünet egy részét, majd visszatért otthonába, Monacóba. A hosszú kihagyás alatt a kétszeres világbajnoknak talán már hiányzott a száguldozás, ezért a kétmillió eurót érő luxusautójával, egy Aston Martin Valkyrie-vel a pálya helyett az utakon száguldozott.

Verstappen közeli barátja, Mark Cox osztott meg erről egy videót a közösségi médiában, amivel akár bajba is sodorhatja a holland pilótát. Verstappen ugyanis a megengedett 90 km/órás sebességhatárt jóval túllépte, és 124 km/órás sebességgel repesztett végig egy alagúton, közben pedig több közlekedési szabály ellen is vétett, csak egy kézzel fogta a kormányt, illetve fejhallgatót is viselt. 

Francia sajtóbeszámolók szerint a videó a hatóságok figyelmét is felkeltette, vizsgálják az esetet.

Borítókép: Max Verstappen a belga versenyhétvégén (Fotó: EPA/Olivier Matthys)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.