Liverpool: ez ám a bosszúság, öt perc játék alatt megsérült a középpályás

El van átkozva Thiago Alcantara, a Liverpool folyamatosan sérüléssel bajlódó játékosa. A 32 éves spanyol középpályás közel tíz hónapot hagyott ki sérülés miatt, múlt vasárnap így tért vissza, az Arsenal elleni meccsen a 85. percben áll be csereként. De ma kiderült, bő öt perc is elegendő volt arra, hogy újra a sérültek listájára kerüljön.

2024. 02. 08. 17:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem jól sült el az ugyancsak sérült nélkül felálló Liverpool számára vasárnap az Arsenal elleni bajnoki rangadó, hiszen 3-1-re kikapott Londonban. Thiago Alcantara pedig duplán bosszús lehet. A 85. percben állt be csereként Joe Gomez helyére, de ez a rövid idő is elegendő volt, hogy újra megsérüljön. Ma ugyanis erről számolt be a szigetországi média.

Thiago, Liverpool
Thiago megint nem állhat a Liverpool rendelkezésére Forrás: X/Liverpool

 

Szoboszlai, Szalah és Thiago együtt lábadozik

Thiago a visszatérése előtt legutóbb 2023. április 26-án szerepelt a Liverpol csapatában, azután, hogy csípősérülés miatt az év elején már kidőlt a sorból, és csak négy bajnokin lépett pályára. Ezt követte tíz hónapos kényszerszünet, majd most jött a bő  perc az Arsenal ellen, és ki tudja, mikor látjuk újra a pályán. Az biztos, hogy most újra csatlakozott az kezelésre járók – Szoboszlai Dominik és Mohamed Szalah – közé.

A hírek jelenleg izomsérülésről szólnak. Thiago Alcantara szerződése az idény végén lejár, s a Liverpool vélhetően nem hosszabbít vele. A Barcelonát is megjárt Thiago 2020 szeptemberében a Bayern München csapatától érkezett a Liverpoolhoz, az angolok 22 millió eurót fizettek érte. A Vörösöknél, minden sorozatot figyelembe véve, 98 meccsen lépett pályára, ezeken három gólt és hat gólpasszt jegyzett három és fél év alatt.

A Liverpool szurkolótábora és Jürgen Klopp vezetőedző ma legalább annak örülhet, hogy a lábadozó Mohamed Szalah vidámnak mutatkozott az edzőteremben.

Borítókép: Thiago Alcantara (Forrás: X/Liverpool FC)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.