A Liverpool sztárja egy pillanat alatt felépült – ez volt a csodafegyvere

Sok liverpooli társához hasonlóan Darwin Núnez is a lelátóról tekintette meg a Ligakupa döntőjét. A Chelsea ellen 1-0-ra megnyert meccsen készült felvételeken azonban nyoma sem volt a sérülésnek, ami miatt lemaradt a fináléról. Utólag Núnez „megmagyarázta”, minek volt köszönhető, hogy egy csapásra meggyógyult.

2024. 02. 27. 10:50
English Premier League - Liverpool vs Burnley Núnez
epa11143648 Darwin Nunez of Liverpool celebrates after scoring the fourth goal during the English Premier League match between Liverpool and Burnley in Liverpool , Britain, 10 February 2024. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: PETER POWELL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Darwin Núnez és sem játszott a Chelsea elleni Ligakupa-döntőn , mindent eldöntő gólját azonban mindketten rendesen megünnepelték. A mérkőzésen készült felvételek alapján egyáltalán nem tűnt úgy, hogy bármelyikük is sérült lenne, hiszen játszi könnyedséggel szaladtak le a lépcsőn, majd átugrották a reklámtáblákat.

Hogy mi volt a hirtelen történt felépülésük kulcsa, arról maga Núnez számolt be a közösségi oldalain: – Megmondtam, hogy felugrom, ha gólt szerzünk. Micsoda meccs – írta az uruguayi csatár.

Azért ez több volt szimpla felugrásnál...

Borítókép: Darwin Núnez ereje teljében (Fotó: EPA/Peter Powell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.