Jürgen Klopp nagyszerű hírt osztott meg Szoboszlairól

Jürgen Klopp megtartotta a Liverpool szombati, Nottingham Forest elleni Premier League-meccsét felvezető sajtótájékoztatót, amelyen a legfontosabb kérdés a klub sérültjeinek hosszú listáján szereplők állapotára vonatkozott. Klopp végre jó hírrel szolgált a január vége óta sérült Szoboszlai Dominik helyzetéről, az edző elmondása szerint a magyar középpályás holnap akár vissza is térhet a pályára.

2024. 03. 01. 14:03
EFL Carabao Cup final - Chelsea vs Liverpool
epa11181212 Liverpool manager Jurgen Klopp celebrates after winning the EFL Carabao Cup final match between Chelsea FC and Liverpool FC at Wembley Stadium in London, Britain, 25 February 2024. EPA/ANDY RAIN Fotó: ANDY RAIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai legutóbb január végén, a Chelsea ellen lépett pályára klubjában, azon a meccsen gólt is fejelt, ám utána kiújult a korábbi combhajlító-sérülése, ami miatt sorra hagyta ki a mérkőzéseket, múlt vasárnap az angol Ligakupa döntőjén is csak szurkolhatott társainak, a pályára széléről izgulta végig a drámai győzelmet. Most viszont tényleg közel a visszatérése, Klopp ugyanis végre biztató dolgokat mondott az állapotáról a sajtótájékoztatón.

English Premier League - Liverpool vs Arsenal
Klopp elárulta, közeleg Szoboszlai visszatérése. Fotó: EPA/Adam Vaughan

A német edző elárulta, hogy Szoboszlai, akiről a Liverpool távozó sportigazgatója is elismerően beszélt, csütörtökön hosszú idő után végre újra a csapattal együtt edzett, és jól nézett ki a mozgása. Most látni kell, hogyan reagál a terhelésre, de szombaton a Nottingham ellen jó eséllyel ott lehet a keretben, és akár pályára is léphet. Hasonló a Liverpool uruguayi támadója, Darwin Núnez helyzete. 

 

Klopp: Szoboszlai újra velünk!

A Liverpool hivatalos honlapja idézte Klopp fenti szavait, a cikkben pedig azt írják, hogy Szoboszlai holnap talán már játszhat is.

Ami a többi sérültet illeti, a csapat legnagyobb sztárja, a távozását is fontolgató Mohamed Szalah még biztosan nem áll rendelkezésre a Nottingham ellen, Endo Wataru és Andy Robertson pedig a tervek szerint a pénteki edzéshez csatlakoznak, az ő játékuk kérdéses.

A Premier League 27. fordulójában az éllovas Liverpool szombaton 16 órától lesz a 17. helyezett Nottingham vendége (tv: Spíler 1).

 

Borítókép: Jürgen Klopp végre jó hírekkel szolgált (Fotó: EPA/Andy Rain)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.