Neymar autogramot kért, még cipőt is kapott – újra Messi csapattársa lesz? + videó

Neymar jelenleg a szaúdi al-Hilal labdarúgócsapatának állományába tartozik, de hivatalosan sérülése miatt nem hadra fogható. A brazil klasszis jelenleg az Egyesült Államokban, Miamiban tartózkodik, és feltűnt az Inter Miami FC tulajdonosa, David Beckham társaságában is, így rögtön meg is indultak a találgatások, hogy Neymar a tengerentúlon folytatja-e a pályafutását.

2024. 03. 31. 9:12
Neymar jól érezte magát az NBA-meccsen
Neymar jól érezte magát az NBA-meccsen Forrás: X
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétségkívül nagy durranás lenne, ha Neymar az Inter Miami csapatához igazolna, így újra és Luis Suárez csapattársa lenne, és akkor megint összeállna a Barcelona egykor rettegett MSN támadótriója. Beckham azonban ezt egy tréfával ütötte el: „Isten hozott Miamiban, barátom (csak egy vacsora erejéig)” – posztolta az Instagramon egy nevetős hangulatjel kíséretében a Neymarral közös képéhez, amelyen az angol futballikon felesége, Victoria Beckham is látható.

és a cipőreklám

Neymar mindenesetre remekül érzi magát Miamiban, az NBA-ben az éjjel megtekintette a Miami Heat–Portland Trail Blazers meccset, amit a hazaiak 142-82-re nyertek meg. Ez történelmi siker, a Miami még soha nem győzött 60 ponttal az NBA-ben. S megtörtént az, hogy most Neymar kért autogramot – legalábbis a Marca elsüti ezt a poént –, és kapott is: a Heat sztárja, Jimmy Butler még a cipőjét is neki ajándékozta. S mivel ez a lábbeli a sárga, a zöld és a kék színekben pompázik, Neymarnak azért is tetszhet, mert ezek a brazil zászló színei. Ami az ajándékozást illeti, ez persze a márkának a reklámfogása.

De Neymar a héten a Miami Marlins baseball csapatát is meglátogatta, és itt ő volt az ajándékozó.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.