Bejelentés: még évekig ezen a csatornán lesz látható a magyar szurkolók egyik kedvence

A legrangosabb dartsversenyek – beleértve az év végi világbajnokságot is – Magyarországon továbbra is kizárólag a Sport TV-n lesznek láthatók – jelentette be a csatorna a Magyar Nemzet részére is eljuttatott közleményben csütörtökön. A szerződéshosszabbítás hosszú távra szól.

2024. 06. 06. 11:40
HUMPHRIES, Luke;
Az aktuális világbajnok, az angol Luke Humphries és kihívóinak küzdelme továbbra is a Sport TV-n lesz látható. Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Professional Darts Corporation (PDC), a Pragosport és a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) több évvel meghosszabbította együttműködését. Ennek értelmében az egyre több rajongót vonzó összes nagy major dartsverseny, így a PDC-dartsvilágbajnokság magyar otthona továbbra is a Sport TV lesz még hosszú ideig – fogalmazott a Sport TV kommünikéje.

HUMPHRIES, Luke; LITTLER, Luke
Luke Humphries és Luke Littler vívta a darts-vb legutóbbi fináléját Londonban (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

Folyamatosan növekvő népszerűség

A dartssport és elsősorban a decemberi világbajnokság az évek során a Sport TV egyik legnépszerűbb közvetítéssorozata lett. A PDC-dartsvilágbajnokság legutóbbi döntője, Luke Humphries és Luke Littler januári összecsapása volt Magyarország történetének eddigi legnézettebb dartsközvetítése, a Sport1 akkor a legnézettebb csatorna volt Magyarországon a 18–49 éves lakosság körében a közvetítés során.


Több mint ötszáz óra darts

Az új, többéves megállapodás összesen több mint ötszáz óra élő dartsközvetítést tartalmaz. A PDC minden kiemelt dartsversenye, így a PDC dartsvilágbajnokság, a Premier League Darts, a World Matchplay, a Grand Slam of Darts, a World Grand Prix, a Players Championship Finals, a UK Open, az Európa-bajnokság, a magyar válogatott részvételével zajló World Cup of Darts (a nem hivatalos csapatvilágbajnokság), a World Series of Darts, a World Series of Darts Finals és a The Masters is része a csomagnak, ami garantálja, hogy a szurkolók az év minden szakaszában láthassák a legjobbakat a Sport TV képernyőjén.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.