A párizsi olimpia minden jelentős pillanata a közmédia sportcsatornáin

A párizsi világjátékokról minden korábbinál sokoldalúbb és részletesebb műsorfolyammal jelentkezik a közmédia. Élőben követhető az olimpia minden magyar és nemzetközi eseménye az M4 Sporton, az M4 Sport +-on, a Nemzeti Sportrádióban és a Kossuth Rádióban, valamint a Nemzeti Sportban és az online felületeken. Az olimpia hivatalosan a július 26-i megnyitóval kezdődik meg, de már 24-én is izgalmas tartalmakkal várja nézőit a közszolgálati sportmédia.

2024. 07. 22. 23:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű és kiemelkedő nézettséget hozó labdarúgó-Európa-bajnokság után a párizsi nyári olimpiai játékok közvetítésére készül a közszolgálati sportmédia. Az M4 Sport mellett az M4 Sport+ is szinte kizárólagos olimpiai csatornává válik, így szimultán szurkolhatnak a magyarok a sportolókért. Ezzel azonban még korántsem ért véget a közmédia olimpiai műsorfolyama, hiszen az m4sport.hu-n további öt digitális csatornán lehet majd élőben látni azokat az eseményeket, amelyek a két csatornára nem, vagy csak részben kerültek be. Ezek regisztrációhoz nem kötött, ingyenesen nézhető adások, szintén túlsúlyban a magyar csapat olimpiai megmérettetéseivel, valamint a kézilabda és a férfi kosárlabda tornával. 

 

Az M4 Sport, a magyar sport otthona és a 120 éves Nemzeti Sport családja július 24-től egyúttal a magyar olimpiai csapat otthonává is válik. A közmédia egyik célkitűzése, hogy a magyar sport népszerűsítésével hozzájáruljon a hazai sportélet iránt érdeklődő közönség összetartozásának erősítéséhez, a közös szurkolás élményéhez, így a legfelkészültebb kommentátorok, szakkommentátorok tolmácsolásában élvezhetik majd a párizsi játékok minden percét.

A Kossuth rádió ezúttal is élőben közvetíti a magyar érdekeltségű versenyeket, a Halló, itt Párizs című rendkívüli műsor reggel 9 órától követhető. Újdonság az előző olimpiához képest, hogy idén a Nemzeti Sportrádió is minden részletre kiterjedően közvetíti a történéseket. A 8:40-kor kezdődő, Sportreggelben élőben kapcsolják Párizst, majd a Körkapcsolás című műsorban egész nap folyamatosan jelentkezik a rádió 12 kiküldöttje a magyar érdekeltségű eseményekről, így semmiről nem maradnak le a hallgatók. A Nemzeti Sportrádió a magyar paralimpiai csapat hivatalos médiapartnereként folyamatosan beszámol majd a XVII. Paralimpiai Játékokról is. 

A Nemzeti Sport már száz évvel ezelőtt, az 1924-es párizsi olimpiáról is első kézből, a helyszínről tudósította az olvasóit, ahogyan azóta is minden alkalommal. Ami idén Párizsban történik, arról azonban már az online felületeiken is folyamatosan tájékoztatják a sportrajongókat. 

Szintén érdemes az m4sport.hu, valamint a nemzetisport.hu dedikált internetes, valamint közösségi felületeit is követni, hiszen számtalan magyar érdekeltségű, színfalak mögötti tartalmat, összefoglalót láthatunk. 

Szurkoljunk együtt a magyar sportolók sikereiért! 

M4 Sport – a magyar olimpiai csapat hivatalos otthona

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.