Sallai Roland: Galatasaray! – Négy évre írt alá egy török újságíró szerint

A legtöbb labdarúgó-bajnokságban lezárult a nyári átigazolási szezon, így az már korábban eldőlt, hogy Sallai Roland nem Angliában és nem is Franciaországban folytatja a pályafutását. Ám török források szerint mégsem marad a Bundesligában, a Freiburg csapatában. A török bajnokságban utolsó napként ma is nyélbe lehet ütni átigazolást, és egy török újságíró szerint Sallai a Galatasaray együtteséhez igazol, s ma befut Isztambulba. Az értesülés szerint négyéves szerződésben állapodott meg a patinás török klubbal.

2024. 09. 13. 13:41
Sallai Roland
Sallai Roland Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 27 éves Sallai Rolandnak jövőre lejár a szerződése a Freiburg csapatánál, tehát a németek most még kaphatnának pénzt érte, és a játékos sem titkolta, hogy máshol is kipróbálná magát. Hallhattunk az angol második vonalból a Leeds United érdeklődéséről, a francia élvonalból is keresték, de egyik üzlet sem jött össze; a hírek szerint a Freiburg megkérte Sallai árát.

Sallai Roland itt még a Freiburg mezében
Sallai Roland itt még a Freiburg mezében. Fotó: AFP

 

Sallai Roland már korábban is felkeltette a Galatasaray érdeklődését

S most már csak olyan országba adhatja/adhatta el, ahol még nyitva van a transzferablak. Törökországban ma zárul, és ottani források már korábban is arról adtak hírt, hogy a patinás Galatasaray vinné Sallait. A Sport Digitale átigazolásokra szakosodott újságírója, Yagiz Sabuncuoglu ma pedig már tényként közölte, hogy megszületett a megállapodás!

Yagiz Sabuncuoglu az X-oldalán 1,5 millió követővel rendelkezik, nem engedhetne meg magának akkora malőrt, hogy tévedjen az alábbi kijelentésével: Sallai Roland négyéves szerződést kötött a Galatasaray csapatával. Az újságíró szerint Sallai ma meg is jelenik Isztambulban.

 

Azóta már más török források is közölték, hogy Sallai Roland a Galatasaray csapatában folytatja a pályafutását.

 

S már „be is öltöztették” a Galatasaray mezébe:

Forrás: X/Asist Analiz

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.