Sejtelmes üzenet a Fradi elnökétől, de mire gondolhatott Kubatov Gábor?

Hiába jutott 2019 óta minden évben valamelyik nemzetközi kupa főtáblájára a Fradi, vannak, akik a klub fejére olvassák, hogy kevés a magyar futballista a kezdőjében. Kubatov Gábor klubelnök most sejtelmes üzenetet tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, amelynek a magyar játékosok és a Fradi viszonya témája. De mire gondolhatott pontosan?

2024. 09. 13. 19:42
Kubatov Gábor, az FTC elnöke
Kubatov Gábor, az FTC elnöke Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minden magyar játékos előtt nyitva a Fradi kapuja, de ha kényszerből léptetik be őket rajta, annak korántsem biztos, hogy siker a vége…” – írta Kubatov Gábor a Facebookon, aki a bejegyzést Varga Barnabás fotójával illusztrálta. Az ő tavaly nyári szerződtetése sikertörténet, hiszen a Paksról érkezett csatár az előző idényben gólkirály volt a Fradi színeiben, a magyar válogatottban is stabil kezdőjátékos. A képre még ez a felirat is rákerült: „A Fradiban a legjobbakat tárt karokkal várjuk.”

Kubatov kiírása sejtelmes, csak tippelgetni lehet, hogy ezzel kinek, kiknek üzent, esetleg ő tud már valamit, ami történni fog. A Fradi jelenlegi magyar játékosai közül Dibusz Dénes csapatkapitányként a klub emblematikus figurája, a gólokért felelős Vargáról már esett szó és a válogatott kerettag Botka Endre is rendszeres játéklehetőséget kap, hogy csak a három legismertebbet emeljük ki. Az már korábban nyilvánosságra került, hogy a Fradi a nyáron szerette volna leigazolni az ugyancsak magyar válogatott Horváth Krisztofert, aki eddig a Torino kölcsönjátékosaként szerepelt az NB I-ben, ám a játékos végül az ősi rivális Újpesthez szerződött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.