időjárás -1°C Fábián, Sebestyén 2022. January 20.
logo

Fodor Zsóka, ha úgy adódik, akkor a negyedik oltást is kérni fogja

Forrás: RIPOST
2021.11.27. 14:44
Fodor Zsóka, ha úgy adódik, akkor a negyedik oltást is kérni fogja

A színésznő is az oltás mellett kampányol! Fodor Zsóka már a harmadik, emlékeztető dózisát is megkapta, és az ingyenes influenza oltással is élt.

Hónapok óta élvezhetjük a színházak előadásait, ám a művészek aggódnak a járvány negyedik hulláma miatt. Fodor Zsóka nagyon reméli, hogy már nem lesz szükség újabb korlátozásokra, ám ehhez arra lenne szükség, hogy minél többen éljenek az oltással – olvasható a Ripost cikkében.

Csak az oltás

A színésznő már mindhárom dózisát megkapta a védőoltásnak, sőt már az influenza elleni vakcinát is beadatta.

Én teljes mértékben oltáspárti vagyok. Mind a három oltást felvettem, és ha úgy adódik, akkor a negyediket is kérni fogom. Emellett még beoltattam magam az influenza elleni védőoltással is. Én nagyon hiszek benne! Viszont amiatt el vagyok keseredve, hogy még mindig vannak, akik megtagadják az oltást hamis érvek és indokok alapján. Láttunk sajnos erre példákat, akár híres emberek között is

– kezdte a Metropolnak Fodor Zsóka, aki reméli, hogy az oltatlanok is belátják, hogy másképp nem állítható meg a vírus, csak a vakcinával.

Aggódik a korlátozások miatt

Az ország Magdi anyusa bár szerencsére még nem tapasztalta azt, hogy a negyedik hullám miatt kevesebben járnának színházba, mégis aggódik amiatt, hogy bezárhatnak a teátrumok.

Nagyon aggódom a művészvilág jövőjéért, ha esetleg jönne egy erősebb hullám... Szerencsére nekem még nem mondtak vissza előadást: vasárnap délután a Belvárosi Színházban lépek fel, a jegyek 80 százaléka elkelt. Én azt sem bánom, ha a közönség maszkban ül ott, csak üljenek ott! Nagyon reménykedem, hogyha maszkban is, de nem maradnak el előadások, és nem kerül padlóra megint a művészvilág

– tette hozzá a népszerű színésznő.

Borítókép: Fodor Zsóka (Fotó: Markovics Gábor/Ripost)