Kitették Amber Heard-öt az Aquaman 2-ből

Az általa alakított Mera szerepét újra fogják castingolni.

Forrás: Vg.hu2022. 06. 15. 10:54
HEARD, Amber
Fairfax, 2022. május 28. Amber Heard amerikai színésznõ távozik a virginiai Fairfax megyei bíróságról a színésznõ ellen a volt férje, Johnny Depp amerikai színész által indított rágalmazási per utolsó tárgyalási napján, 2022. május 27-én. A meghallgatások végeztével az esküdtszék hoz döntést az ügyben. MTI/EPA/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amber Heardöt kirúgták az Aquaman és az elveszett királyság című filmből, és az általa alakított Mera szerepét újra fogják castingolni – közölte a JustJared.com-on megjelent hírt a VG.

A Jason Momoa főszereplésével játszott filmben a 36 éves színésznő szerepe a Johnny Depp-pel való hosszas pereskedés – melyet Heard végül elveszített – hatására kérdőjeleződött meg.

A tanúvallomások során Walter Hamada, a Warner Bros. DC-filmek szegmensének vezetője elismerte, hogy már korábban is felmerült, hogy a szerepet újracastingolják, és a karakter jeleneteit újraforgatják. A per során Amber Heard is elismerte, hogy nem tudja, a karaktere bekerül-e a szuperhősfilm végső változatába.

A kirúgás nem javít Heard nem túl jó anyagi helyzetén. Az elvesztett per miatt ugyanis fizetnie kellene volt férjének, azonban a korábbi pazarló életmód miatt fizetésképtelenné vált.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Amber Heard (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.