Náluk landoltak az MTV Európai Zenei díjai

Taylor Swift négy trófeát is elvitt az MTV európai zenei díjátadóján, amelyet vasárnap rendeztek meg Düsseldorfban.

Forrás: MTI2022. 11. 14. 8:30
STYLES, Harry; CHAN, Gemma
Velence, 2022. szeptember 5. Harry Styles brit énekes és Gemma Chan brit színésznõ a Don't Worry Darling címû film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 5-én. A filmes seregszemle szeptember 10-ig tart. MTI/EPA-ANSA/Claudio Onorati Fotó: Claudio Onorati
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai énekesnőt hét kategóriában jelölték a díjra, végül a legjobb popénekes, a legjobb előadó, zenés videó (All Too Well) és hosszú zenei klip elismerését kapta meg. Swift, akinek Midnights című albuma a közelmúltban jelent meg, meglepetésre személyesen vette át a díjakat. A színpadra lépve elmondta: csak a rajongóinak köszönhet mindent.

Az MTV EMA díjátadójának házigazdája Rita Ora és Taika Waititi volt.

A düsseldorfi gálát David Guetta és Bebe Rexha közös előadása, az I’m Good (Blue) nyitotta meg.

  • A Will of the People című számával ezt követően a Muse lépett fel, amely az estén a legjobb rock kategória díját szerezte meg.
  • Három kategóriában győzött távollétében Nicki Minaj, aki a legjobb dal és hiphopszám díját is megkapta.
  • Harry Styles, aki amerikai turnéja miatt nem volt jelen, a legjobb élő fellépés, valamint a legjobb angol és ír előadó díját szerezte meg.
  • Az estén nagy sikert aratott az ukrán Kalus együttes fellépése is, akik májusban az Eurovíziós Dalfesztivált is megnyerték.
  • A gála előadói között volt még mások mellett a OneRepublic I Ain’t Worried című számával, amelyhez Tom Cruise Top Gun: Maverick című produkciójának egy rövid videorészletét is sikerült megszerezniük.

A PSD Bank Dome-ban megrendezett díjátadó közvetítését több mint 170 országban láthatja majd a közönség.

Borítókép: Harry Styles brit énekes és Gemma Chan brit színésznő a Don’t Worry Darling című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 5-én (Fotó: MTI/EPA-ANSA/Claudio Onorati)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.