Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

„Mentek a lecsóba!”

A kommenteket szokta olvasgatni, kedves Anna?

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI/Kovács Attila

„Orbán Viktor Hódmezővásárhelyen újra rasszista húrokat pengetett. Kijelentette, hogy nincs elég fehér keresztény ember Európában” – panaszolta közösségi oldalán Donáth Anna, a Momentum elnöke. Tudósítását – afféle mankó gyanánt – lábjegyzettel is ellátta: „Gyűlöletes mondat, gyűlöletes gondolkodás, gyűlöletes hergelés. […] Képzeljük el, hogy milyen az a világ, amikor a bőrszín érdem és kívánatos cél. De nem is kell elképzelnünk. Pontosan ismerjük a történelemből.” 

Hogyne ismernénk, kedves Anna! Sőt, a közelmúltból is ismerhetjük. Nádas Péter például éppen azért nem kaphatta meg a német Világ Kultúráinak Háza által minden évben kiosztott Nemzetközi Irodalmi Díjat a minap, mert fehér és férfi. Vagy ott van Niedermüller Péter, akinek pár éve tett emlékezetes kijelentése mély nyomokat hagyott bennünk, rémisztő képződményt alkotó fehér, keresztény, heteroszexuális emberekben.

Amióta a hazaárulásra szakosodott Momentum szimpátiagörbéje konyulni látszik, egyre sűrűbben érezni zavart a pártvezetés köreiből. Jóllehet Donáth Anna – tőle tudjuk – még pszichológus és coach (tanácsadó – csak így magasztosabb) támogatását is igénybe veszi. Megjegyzem, Orbán Viktor még árnyaltan fogalmazott. Mondhatta volna úgy is, hogy istentelen gazemberek irtják és üldözik ma a kereszténységet Európa nagy részén. Egyébként nem az az igazi gyűlölet inkább, amit magyar létükre éppen önök gerjesztenek hazájuk ellen a brüsszeli parlamentben? A kommenteket szokta olvasgatni, kedves Anna? Egyet idemásolok: „Mentek a lecsóba, műhusi! Ti is érzitek már a műsor végét, teli a tanga.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.