idezojelek

Vak lóval ne vágtass a fák közé!

Pilhál Tamás kollégánk beszéde a Lovas István-sajtódíj átadásakor (szerkesztett változat).

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2021. 11. 27. 17:49
Fotó: Teknős Miklós

A baj azzal kezdődött, hogy a korábban égbekiáltónak tartott bűnök fölött a Nyugat elkezdett szemet hunyni. Azután engedélyt adott rájuk. Később törvényesítette. A következő stációban már ünnepelte és másokkal is ünnepeltette. Maholnap pedig már ott tartunk, hogy kötelezővé teszik mindenkinek.

Egyfajta magasabb rendű létformaként hirdetnek, népszerűsítenek olyan elmebetegségeket, elfajzásokat, amelyekért az előző évszázadokban börtön, diliház vagy kerékbetörés járt. Ilyenkor célszerű föltenni a kérdést: vajon az őseink, az előző évszázadok embermilliói voltak-e buták és romlottak, amikor a bűnt bűnnek nevezték és büntették – vagy mi vagyunk azok?

Ma az Európai Unió és csaknem a teljes Nyugat olyan, mint a süllyedő Titanic. De a zenekar még játszik. A kapitány és segédtisztjei szivárványos egyenruhában illegetik magukat. Ömlik a víz a raktérbe, a hajó megdőlt, de az utasok ellen még most is kötelezettségszegési meg 7-es cikkelyes eljárások indulnak. Nem a lyukak betömködésével, a szivattyúzással foglalkoznak – sőt azt mondják, nincsenek is lyukak. Vagy ha vannak, azok szükségesek a haladáshoz. Ha jön a víz, majd hozzászokunk. Wir schaffen das!

Ezt látjuk 2015 óta. Nem a határok lezárásán, az ellenséges invázió megállításán dolgoznak, hanem szervezik azt. Nyilván ők is „jutalékos rendszerben”.

És ugyanez megy a másik fronton: nem a szexuális devianciák, nemi identitászavarok gyógyításán fáradoznak, hanem azok népszerűsítésén, terjesztésén. Mintha ez valami boldog, vidám létállapot lenne, nem pedig bűn vagy biológiai zsákutca. A jólétben teljesen eszét vesztett Nyugaton ma már nemcsak mesedélutánokat tartanak a kisgyermekeknek a nemátalakító műtétekről meg a hormonkezelésekről, hanem végre is hajtják azon, aki kéri.

Egy fajfenntartásra és területe megvédésére képtelen, dekadenciába zuhant civilizáció végvonaglása ez. Hogy egy évig vagy egy évtizedig tart még a rángatózás, nem tudjuk, de napról napra azt érezzük, a bábeli zűrzavar már aligha fokozható. Bábel tornya fölépült. De, ahogy Ákos énekli: „a toronynak dőlnie kell”.

Oly korban élünk, amikor némelyek már a „hölgyeim” és „uraim” kitételt is sértésnek veszik. Használjuk hát annál inkább! A józan észnek nem szabad meghátrálnia az őrület előtt.

Korunk inkvizítorai, a Sargentinik forralják a vizet üstjeikben. Nekünk készítik és mindazoknak, akik nem tapsolnak elég hangosan a család, a kereszténység, a nemzetek fölszámolásának. Azoknak, akik nem lelkesednek érte, ha hazájuk maradék szuverenitását elveszik, alkotmányát sárba tiporják, s egy európai szörnybirodalomba kényszerítik. Hát nem ismerős? „Szövetségbe forrt szabad köztársaságok…”

A Sargentinik és Verhofstadtok mögött álló nemzetközi hálózat is egy felsőbbrendű embertípust akar kitenyészteni, mint a nácik: a multikulturális, vallástalanított, semleges nemű fogyasztózombit. Ők alkotják majd a szép új világ „nyitott társadalmait”.

A nyugati emberek átkalapálásához két fontos dolog kell: agymosás és káosz. Rábeszélik őket, hogy jó lesz nekik, ha a szülőföldjüket elárasztják Ázsia és Afrika lakosságával. Aki nem így gondolja, azt megszégyenítik, fenyegetik, kirúgják az állásából, olykor be is börtönzik. Az össznépi emberkísérlet másik fontos kelléke a káosz, amely azért kell, hogy a végsőkig elhülyített és megfélemlített emberek maradék tartását is megtörjék. Így már bármit megtesz, amit a tévén, interneten a fősodor parancsol neki, csak ne bántsák. Így készülnek az atomizált társadalmak fogyasztózombijai, akik parancsra térdepelnek, szivárványos zászlót lengetnek, vagy éppen fosztogatnak és agyonverik, aki a boltját védi…

E nagybeteg világ híreit olvassuk, figyeljük nap nap után. Nincs menekvés előlük. Csak néhány kedves cím: Nem díjaznak többé külön női és férfi színészeket a berlini filmfesztiválon, Három hónap házasság után válik a nő, aki önmagát vette feleségül, Döntött az Európai Parlament: a férfiak is szülhetnek, Homoszexuális Mikulással reklámoz a norvég posta, Bemutatkozott az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete.

Ez az LMBTQ-nagykövet aztán aggódott egy sort hazánk LMBTQ-helyzete miatt. Ugyanis több tíz millió európai őshonos nemzetiség (köztük a külhoni magyarok) elnyomása, nyelvhasználatának korlátozása, jogfosztása, önrendelkezésének megtagadása Brüsszelt nem érdekli – de a magukat nőnek képzelő férfiak nemátalakító műtétje és annak tb-támogatása igen. És amúgy is: kit érdekel a székely autonómia, amikor a magyar tranzitzónában csak háromfogásos menüt kapott a bangladesi népvándorló?

Íme, ide jutott a Nyugat, amelyhez mi folyton-folyvást föl akartunk zárkózni! Pardon, de én nem akarok.

És mi a helyzet velünk, magyarokkal? Mi milyen gazdasági, morális és lelkiállapotban vagyunk?Most olyan nemzeti kormányunk van, amely komoly erőfeszítéseket tesz a világtörténelem legaljasabb békediktátumával megcsonkolt magyar nemzet határokon átívelő, békés újraegyesítésére, lelki sebeinek begyógyítására. Kettős állampolgárság, templom- és intézményfelújítások, új iskolák, óvodák, bölcsődék, sportpályák építése. Hogy végre ne sunnyogva, hanem emelt fővel, büszkén élhessenek, gyarapodhassanak szülőföldjükön külhoni testvéreink. S mindemellett, ami talán még fontosabb, Kárpát-medencei rendezvényekkel, iskolai csereprogramokkal, kirándulásokkal a nemzet kötőszövetét is újraépítik: összekötik a magyart a magyarral.

Eközben a gazdaság szárnyal, Európa éllovasai közt vagyunk. Most valóban nagyot ugrik a pannon puma. Alacsony munkanélküliség, csökkenő államadósság, történelmi léptékű béremelések, közműcégek és stratégiai vállalatok visszavásárlása (emlékezzünk: 2002 és 2010 között 190 állami céget adtak el Gyurcsányék!), a hazai közbeszerzéseken a külföldiek helyett végre a magyar cégek tarolnak (ezért is a sok brüsszeli fenyegetés, zsarolás). És nem utolsósorban: rezsicsökkentés és a világ egyik legnagyvonalúbb családtámogatási rendszere. Jól látszik: 2010 óta nem a globalista hálózatokat kiszolgáló helytartótanács áll az ország élén, hanem egy családbarát, nemzeti elkötelezettségű, patrióta kormány.

A sztálini helyett végre van saját alaptörvényünk. Amiben benne van: Magyarországra nem telepíthető be idegen népesség. Ha jövő tavasszal a magyarok megkergülnének, és visszatapsolnák Gyurcsányékat, ezzel akkor sem tudnak majd mit kezdeni. Ha pedig feles többséggel mégis megfleckzoltánoznák az alkotmányunkat, akkor azt is bánni fogják, hogy a világra jöttek.

Alaptörvényünk azt is rögzíti: a házasság férfi és nő közt köttetik, az anya nő, az apa férfi. Akárhogyan tombol és fenyegetőzik Gyurcsányné meg genderfluid csapata: ez így is marad! Nem fogjuk hagyni, hogy kisóvodások, kisiskolások fülébe nemváltoztatásról, csonkításos műtétről, hormonkezelésről duruzsoljanak meséket, elméjüket megmételyezzék. S ha ne adj Isten Gyurcsányék genderlobbija mégis hatalomra vergődne, és rá akarná ereszteni gyermekeinkre a gendercukrosbácsikat, akkor korbáccsal kergetjük ki őket az óvodákból!

Magyarországon ma nincs baloldal. Egy nemzetközi bűnszervezet helyi ágensei azok, akiket mi – megszokásból – baloldalnak nevezünk. Ma Magyarországon a baloldal egyetlen emberből áll; őt úgy hívják: Schiffer András. Ő mondta: – A globális progresszív hálózatoknak az az érdekük, hogy lehetőleg globális méretekben sikerüljön a társadalmakat szétverni, tehát meggyengíteni minden természetes közösséget.

Ami pedig a jövő évi, sorsdöntő választást illeti: bármi megtörténhet. Ne feledjük: „Nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni.” Irgalmatlan háború lesz, s ha a nemzeti oldal nem ad bele apait-anyait, Magyarország a globalisták prédája lesz.

Van egy dakota közmondás: „A medvét a lendület viszi a lejtőn lefelé, a dakotát meg a tehetetlenség.” A magyarországi baloldalt pedig egy futóbolond. Reméljük: a népszerűségi lejtőn is kitart a lendületük. Azoknak a honfitársaimnak is van egy dakota közmondásom, akik azon morfondíroznak, hogy esetleg Márki-Zayra szavazzanak. „Vak lóval ne vágtass a fák közé.”

Borítókép: Pilhál György és Pilhál Tamás (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.