idezojelek

A propagandista

Magyar Péter szerint neki igaza van. Mi több, igaza csak neki van. Ezért nincs is értelme mást mondani, mint amit ő beszél, hiszen minden egyéb szöveg kizárólag propaganda lehet.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Magyar Péter szerint mindenki propagandista, aki mást gondol, mint ő, aki mást merészel kérdezni, mint amire ő válaszolni kegyeskedik, és válaszait nem tekinti az egyetlen, megfellebezhetetlen igazságnak. Magyar Péter szerint a propagandista ab ovo hazudik, rágalmaz és becsületet sért, ezért feljelent mindenkit, aki megpróbál róla bármit megfogalmazni azon túl, amivel ő maga elárasztja a nyilvánosságot. 

Magyar Péter szerint neki igaza van. Mi több, igaza csak neki van. Ezért nincs is értelme mást mondani, mint amit ő beszél, hiszen minden egyéb szöveg kizárólag propaganda lehet.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A szabad sajtó munkatársait propagandistának nevezni sértés. Azt sugallja a sértegető, hogy az újságírók jelentős többségének nincs önálló gondolata, következésképpen nincsenek releváns kérdései, mindent azok a politikusok adnak a szájába, akik a tenyerükből etetik őt. Ha egy politikus megszabhatja egy újságírónak, hogy miről beszélhet, miről kérdezhet és mi lehet a véleménye a kapott válaszokról, akkor ezzel propagandistát csinál az újságíróból. Az ilyen politikus a saját propagandáját terjeszti a propagandistává züllesztett újságírók által. 

A dollárbaloldal idegen érdekeket szolgáló politikusai kormánypárti ellenfeleiket vádolják azzal, hogy nem a valóságot, nem az igazságot, hanem saját propagandájukat terjesztik a propagandistává züllesztett kormánypárti újságírók közreműködésével. 

Kollégáimmal karöltve nem győzünk tiltakozni, de ennek ellenére a propagandistázás rutinszerűvé vált a baloldalon. Ezzel azt is sugallva, hogy igazuk csak nekik lehet, nincs értelme másról beszélni, mint amit ők diktálnak. 

Ezzel szemben a minap a dollárbaloldalba tökéletesen beintegrálódott Magyar Péter ismételten kegyeskedett befáradni az ATV stúdiójába. Mielőtt azonban kirohanása után a második abúzust elkövette volna a valaha szebb napokat látott szerkesztőség ellen, közösségi oldalán pontokba szedte, miről hajlandó beszélni, miről kell őt kérdezni, és a kérdezőnek mit kell gondolnia az illő módon feltett kérdésekre kapott válaszokról. 

Szöllősi Györgyi főszerkesztő-műsorvezető pedig szép sorjában fel is tette a kijelölt kérdéseket. Közben egy másodpercet sem pocsékolt a műsoridőből arra, hogy megfékezze a politikust saját propagandájának terjesztésében, meg sem próbált gátat szabni annak az aljas szándéknak, amivel Magyar Péter szolgalelkű, alákérdező propagandistává züllesztette őt, az ATV-t pedig az Orbán-fóbiások lakájmédiájává. Az általuk oly bőszen hiányolt sajtószabadság legnagyobb dicsőségére.

Magyar Péternek tehát nem azzal van baja, ha valaki propagandista, csak azt nem tudja elviselni, ha valaki nem az ő propagandáját nyomja. 

Sem önmagát, sem Szöllősi Györgyit nem fogja tehát feljelenteni. De ne gondolja senki, hogy ettől igaza van. Hiszen ez az eset is azt bizonyítja, milyen gátlástalanul hazudozik mindenről. Könyörgöm, tartsuk itthon Szörényi Leventét!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.