idezojelek

Ideges a baloldal

Most, hogy Afganisztán fiatal férfiait látjuk a repülőtéren, a baloldal elkezdett veszettül pánikolni.

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence
Cikk kép: undefined
Fotó: Verified UGC

Most, hogy Afganisztán fiatal férfiait látjuk a repülőtéren, a baloldal elkezdett veszettül pánikolni.

Egyet ugyanis egészen biztosan tudunk: a nőknek rosszabb dolguk lesz. Az a minimum, hogy kizárólag egy férfi rokon társaságában, zsákba bújva mehetnek majd le az utcára, akkor is csak alapos indokkal, aztán se dolgozni, se tanulni nem engedik őket, és újra visszatérhetnek a megkövezések. A sajtóban szinte pontosan ugyanolyan képeket láthattunk a kabuli repülőtérről, mint a 2015-ös migrációs válság idején. Kilencven százalékban férfiak tolakodnak, ráadásul számtalan olyan felvétel került elő, hogy a repülőgépeken már csak elégedett szakállas férfiak ülnek. Ami azért problémás, mert az úgynevezett menekültek iránti érzékenyítés mindig azzal kezdődik, hogy Soros házilapjai megpróbálják szimpatikussá tenni a migránsokat. Olyan embereknek lefestve őket, akiknek csak a legszívtelenebb fasiszták nem nyújtanak menedéket.

Ideges a baloldal, hiszen hat évvel ezelőtt ezeket a módszereket már volt lehetőségük élesben is kipróbálni, de felsültek. A magyar kormány intézkedéseit fasisztának, a kerítést minden idők legembertelenebb építményének nevező baloldal tudja, hogy ha most is megindul a milliós embertömeg, az a politikai megsemmisülésüket okozhatja. Pont a jövő évi választások előtt. Hiszen a magyarok nagyon nem szeretik se a feleségüket és a védtelen gyerekeket hátrahagyó gyávákat, se azt, ha balliberális politikusok és újságírók hazugságokkal akarják rávenni őket a befogadásra.

Nem volt olyan régen, ezért olvasóink egészen biztosan emlékeznek rá, hogy hogyan lett hirtelen a 444–Index–HVG Bermuda-háromszögben minden tanulatlan, sokszor az írás-olvasás roppant nehezen elsajátítható és bonyolult képességével sem rendelkező afgánból és irakiból szíriai professzor, akik az idézett portálok szerint majd játszi könnyedséggel fogják megoldani a honi egészségügyet sújtó orvoshiányt. Nem oldották meg. Még a hecchetilap Hitler-bajuszos Orbán Viktor-képe sem oldotta meg, a röszkei csata ellenben egyenesen nullára írta a liberálisok által erőltetett befogadási esélyeket és reményeket.

Ideges a baloldal, mert a napokban több vezető európai politikus is felszólította a tagállamokat a befogadási kapacitásuk bővítésére. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy az EU-ban újra elkezdődött az esztelen jóemberkedési verseny. A dohos szagú szekrényekből újra előkerültek a leporolt migránskvóták, a nyugati elvtársak pedig ugyan szívesen támogatják hazánk baloldali ellenzékét, de azt azért elvárják, hogy az ilyen, a liberálisoknak fontos ügyekben letegyék a voksukat a „jó ügy” mellé. Ideges tehát a baloldal, mert nem maradhatnak csendben, előbb-utóbb nekik is meg kell szólalniuk az afgán migránsok befogadásának ügyében.

Tudják, suttyomban egy német lapnak még Karácsony Gergely is lenyilatkozta, hogy a migrációt támogató politikai pártok Magyarországon nem tudnak választást nyerni, ezért erről nem szabad beszélni. Most tehát Karácsonyék egy eleve vesztes háborúba kénytelenek beszállni, mert a magyarok többségének az agyát nem tudta átmosni a nyugati médiafősodor, így amikor azt hallják, hogy minél több afgánt kellene befogadni, akkor eszükbe jut a jogos kérdés: Már megint kezdik? Hol a határ? Tízezer? Százezer? Harmincmillió? A hárommillió szíriai után mégis hány afganisztánit lenne kötelessége Európának újfent befogadni?

Azt is tudják, hogy valójában az lenne fair, ha a menekülők aránya fordított lenne. Azaz kilencven százalékban nem férfiak, hanem a tálibok által elnyomott és terrorizált nők szállnának le a Kabulból induló repülőkről. Sőt azzal is tisztában vannak, hiszen nem felejtették el 2015-öt, hogy a jóemberkedő EU-s politikusok nyilatkozatai Afganisztánban udvarias meghívólevéllé változnak. Mind a 36 643 815 afgán állampolgárnak. Éppen úgy, ahogyan 2015-ben Angela Merkel kancellár hívó szavai.

Pánik van tehát a baloldalon, kétségbeesés, mert az újabb migrációs válság itt van a nyakunkon.

Borítókép: Menekülni vágyók szaladnak egy C–17-es típusú amerikai katonai szállító repülőgép mellett a kabuli nemzetközi repülőtér kifutópályáján 2021. augusztus 16-án. A több száz fős tömeg oszlatására az ott lévő amerikai csapatok a levegőbe lőttek. A kialakult káoszban legalább hét ember életét vesztette. Néhányan azt követően lelték halálukat, hogy lezuhantak a C–17-es típusú amerikai repülőgépről annak felszállása előtt. Fotó: MTI/AP/Verified UGC

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.