Röviden

MN
2010. 10. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Siker
A siker nem volt akkora, hogy „elszálljunk” tőle – értékelte az MSZP választási szereplését a „Népszavának” Kovács László. Dehogynem, ezek szerint éppen akkora volt.

Salgótarjáni pénzhamisítók
Őrizetbe vettek két pénzhamisítót, akik húszezer és ötezer forintos bankókat állítottak elő Salgótarjánban. A 33 és 21 éves helyi férfiakat azután leplezték le, hogy csütörtökön a zagyvarónai városrészben egy szórakozóhelyen hamis húszezressel próbált fizetni egy 19 éves fiatalember . Amikor az eladó értéktelennek minősítette a pénzt, a vevő elszaladt, a rendőrök azonban rövidesen elfogták és eljutottak a hamisítókhoz. (MTI)

Kölcsey Kör
Taxisblokád 1990 – személyes emlékek címmel tartja meg 16. konferenciáját a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre október 13-án, szerdán 18 órakor a Polgárok Házában (Bp. VIII. ker., Visi Imre u. 6.). Bevezetőt mond Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Szécsi Árpád politológus. Akik emlékeznek: Balsai István, Callmeyer Ferenc, Csurka István, Fekete Gyula, Grezsa Ferenc, Gyarmati Dezső, Horváth Béla, Juhász Judit, Kelemen András, Kollár K. Attila, Kozma Huba, Markó István, Schamschula György és Zétényi Zsolt. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.