Birgit Kelle: A genderideológia célja a társadalom megváltoztatása

Már a hazai könyvesboltokban is elérhető Birgit Kelle legújabb könyve, amely az egyre radikálisabban nyomuló genderideológia céljaira mutat rá, s a gyermekekre leselkedő veszélyekre figyelmeztet. A szerző szerint az LMBTQ-mozgalom a társadalom megváltoztatását szeretné elérni, éppen ezért a leginkább befolyásolható réteget igyekszik befolyásolni.

2022. 10. 02. 14:09
null
Alapjogokért Központ Birgit Kelle: Még normális? Akkor gendereljük! - A genderpropaganda probléma, nem megoldás c. könyvbemutató Fotó: Katona Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A genderideológia célja a természetes családok felbomlasztása, a fő áldozatai pedig a nők és a gyermekek

  hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ gondozásában megjelent Még normális? Akkor gendereljük! A genderpropaganda probléma, nem megoldás című könyve bemutatóján Birgit Kelle. Az erdélyi származású német újságírónő felidézte: tíz évvel ezelőtt még senki nem gondolta volna, hogy megkérdőjeleződik mindaz, ami az emberiség létezése óta kétségbe vonhatatlan természeti törvénynek bizonyult. Ekkor még senki nem figyelte azt, hogy mi is történik valójában, sokan pedig azt hitték, hogy a gendermozgalom a nők jogaiért, a nők egyenlőségéért folytatott erőfeszítéseket jelenti. Ez az ügy azonban nem a nők felhatalmazásáról, hanem a női kategória lerombolásáról szól. Jogaik pedig az agresszív transzmozgalom térnyerése miatt, amelynek képviselői versenyeznek velük eltűnőben vannak.

A képen: Brigit Kelle. Fotó: Katona Vanda

A szerző arról is beszámolt, hogy 

a német kormány most éppen egy úgynevezett öndefiníciós jogszabályt készít elő, amelynek következtében bárki úgy határozhatja meg magát, ahogy akarja. 

Tehát mindenkit arra fognak kényszeríteni, hogy hazudjanak az igazságról, azokat pedig akik erre nem lesznek hajlandóak büntetni fogják

mutatott rá. Mint mondta, ezek az intézkedések egy olyan társadalom létrejöttét szolgálják, ahol nincsenek családok, sem működő emberi kapcsolatok, ahol az individuum van a középpontban. Az egyedülálló embereket pedig nagyon könnyű irányítani, s így sikerülhet a tökéletes fogyasztót létrehozni. Ez a mozgalom pedig tisztában van azzal, hogy ha meg akarja változtatni a társadalmat, akkor a legkisebbeket kell megcélozni, akik most nőnek fel.

Birgit Kelle ismertetője után az Alapjogokért Központ elemzője is a genderideológia veszélyeire hívta fel a figyelmet. Párkány Eszter jelezte, hogy Magyarországon is több olyan álcivil szervezet van, akik a legkönnyebben befolyásolható réteg, a gyermekek és a kamaszok érzékenyítésén dolgoznak. 

Küldetésüknek pedig azt tekintik, hogy egy olyan generáció nőjön fel, akik számára már teljesen természetes, hogy társaik a száznál is több nemi identitás valamelyikét öltik magukra, vagy azonos nemű kapcsolatban élnek. 

Fotó: Katona Vanda

Az elemző szerint az egész mozgalmat a politikai korrektségtől a genderideológiáig nem más fűti, mint a normalitás gyűlölete, így mindig újabb és újabb sérelmekkel állnak elő. Mert a genderideolgóia és a politikai korrektség olyan, mint a bicikli: hajtani kell, különben eldől. Ezért egyre extrémebb dolgokat találnak ki. Így fordulhatott elő, hogy napjainkban már transznemű gyermekekről beszélünk, kiskorúakon kísérleteznek, a következő lépés pedig a pedofília elfogadása lesz, amelyre már nem egy utaló jelet láttunk – húzta alá. 

Borítókép: Brigit Kelle az Alapjogokért Központ sajtótermében megtartott könyvbemutatón (Fotó: Katona Vanda/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.