„A Széchenyi-kártya is nagyban segíti a vállalkozásokat a szankciós válságban”

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében tájékoztatott a Széchenyi-kártya program részleteiről.

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra2022. 11. 07. 14:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szankciók okozta válság és energiaár-emelkedés a vállalkozások életét nehezíti meg a legjobban. A magyar gazdaság ugyan növekedési pályára állt az elmúlt években, és még a járványból is megerősödve tudott kijönni, de most, a brüsszeli szankciók tönkreteszik az európai és a magyar gazdaságot és a vállalkozásokat is – közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hivatalos közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében.

A talpon maradáshoz most sok vállalkozásnak szüksége van forgóeszközre és energiahatékonysági fejlesztésekre, és ezekhez olcsó és biztonságos hitelekre

– tájékoztatott bejegyzésében a kormányszóvivő.

A kormány ezért úgy döntött, hogy a rezsitámogatás, a vállalkozói kamatstop, a gyármentő program mellett rendkívül kedvező hiteltermékeket is biztosít a vállalkozásoknak.

A Széchenyi-kártya program is nagyban segíti a vállalkozásokat a szankciós válságban.

2023 első félévében kezelési költség nélkül, a piaci kamatszinthez képest rendkívül kedvező, évi 5 százalékos ügyfélkamattal lesznek elérhetőek a Széchenyi-kártya program hiteltermékei – zárta hivatalos közösségi oldalára feltöltött bejegyzését Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kavosz.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.