időjárás 4°C Adél 2023. január 29.
logo

Úton Abszurdisztán felé

Elek Nikoletta
2022.11.01. 07:24 2022.11.01. 08:38
Úton Abszurdisztán felé

Minden kockán forog, ami eddig normálisnak számított, a genderlobbi célkeresztjében pedig a heteroszexuális nők és a gyermekek vannak – hívja fel a figyelmet legújabb, az Alapjogokért Központ gondozásában megjelent könyvében Birgit Kelle. A gendermozgalom legnagyobb ellenségei pedig a másként gondolkodó szülők, akik még őrzik a normalitást.

A gender nevetséges, de nem vicces. Őrültség ugyan, de van benne rendszer

Birgit Kelle Még normális? Akkor gendereljük! című könyve alapján akár így is összegezhető az egyre radikálisabban nyomuló, Németországot már teljesen behálózó LMBTQ-ideológia, amelynek hívei egy olyan új normalitás megteremtésén dolgoznak, ahol az érzelmek ütik a tényeket, ahol nincsenek családok, ahol mindannyian önmagunk istenei vagyunk.

A pohár legyen félig üres 

Az erdélyi származású német újságíró szerint míg korábban a kisebbségek egész nemzedékei küzdöttek azért, hogy egyformák lehessenek az egyformák között, és hogy ne alacsonyítsák le őket olyan jegyeik alapján, mint a bőrszín vagy a szexualitás, ma ezeket a jegyeket szentségként emelik a magasba, különféle áldozati potenciálokat gyűjtenek össze és nagyon tudatosan elhatárolódnak a többségtől. 

Az áldozati státus ugyanis garantált munkahelyet, költségvetést, életre szóló biztonságot jelent, a feltétele pedig csupán annyi, hogy a pohárnak mindig félig üresnek kell maradnia. Éppen ezért mindig kell egy újabb megoldandó probléma, feltárandó diszkrimináció vagy felszámolandó egyenlőtlen bánásmód, de megoldásokat keresni senkinek nem áll az érdekében.

 A genderfeminizmus azonban – amelyről korábban azt hitték, hogy a nők jogaiért folytatott küzdelmet jelenti – a csoportos szolidaritás értelmében szárnyai alá vette az összes áldozati csoportot, sőt csendben a parlamenteket, a minisztériumokat, az oktatási intézményeket, a médiát és az egyházakat is adaptálta. Az áldozatok között pedig kialakult egy hierarchia, amelynek tetején a transzszexuálisok – amelyből önálló nemet akarnak faragni – a homoszexuálisok és a muzulmánok szerepelnek.

A heteroszexuális nők viszont teljesen lecsúsztak, és jogaik mára már – amelyben a transzlobbinak is jelentős szerep tulajdonítható – eltűnőben vannak. Ráadásul ha üzletről, pénzről vagy sportról van szó, akkor a nők beáldozása sem jelent gondot. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a szerző által felidézett 2017-es iráni sakkvilágbajnokság, ahol kötelezővé tették a beburkolózást minden nemzetközi női résztvevő számára. Az eseményt egy-két győzelemre esélyes sakkozó nyilvánosan bojkottálta, ugyanakkor egyetlen nemzetközi sakkszövetség, és a feministák sem emeltek szót, sőt a történteket emancipációs tettként dicsőítették.

Azok tehát, akik a fehér patriarchátust folyton-folyvást elítélik, s mindenért az öreg, fehér férfit teszik felelőssé, az iszlám patriarchátusban tagadják a rendszerszintű elnyomást, és a bevándorlótársadalom valósága – a 2015-ös kölni szilveszter – felett is szemet hunynak. 

Társadalmi ragály

Birgit Kelle továbbá rámutat, hogy a nők mellett ugyanakkor gyermekek is a genderlobbi áldozataivá válnak. Ennek eredményeként világszerte robbanásszerűen emelkedik az olyan gyermekek száma, akik transzneműnek képzelik magukat, s a nemük megváltoztatására vágynak. Ez jelenség döntő többségében a pubertás kor körül jelentkezik, amikor a tinédzserek, főleg a lányok nincsenek összhangban a testükkel. Mint kiderült, 2018-ban a Brown University of Public Health Viselkedés- és Társadalomtudományi Intézete közzétett egy kutatást a fiatalok csoportokban fellépő hirtelen vágyáról, amelyet Lisa Littmann kutatóvezető egyfajta „társadalmi ragálynak nevezett”, amit felgyorsít a társadalmi csoportnyomás, a közösségi médiumok, valamint a vonatkozó weboldalak megnövekedett használata. Sőt közölte az is, hogy az érintett fiatalok 62,5 százalékánál már a „transz” öndiagnózis előtt egy vagy több pszichiátriai zavart diagnosztizáltak.

A szerző könyvében kitér a nemátalakítást megelőző pubertásblokkolók veszélyeire is, ami végzetes hatással van az egész testre. A pubertásblokkoló az agyban főleg az agyalapi mirigy aktivitását gátolja, továbbá lefékezi a csontsűrűség fejlődését és a csontnövekedést. Fiúknál a pénisz és a herék fejlődését, lányoknál a medence növekedését állítja meg, emellett pedig számos pszichikai mellékhatással jár. Ezek ellenére azonban 

Németországban a Zöldek az FDP támogatásával azt szeretnék elérni, hogy a nemváltás menete könnyített legyen, és 14 éves kortól kezdve, orvosi szakvélemény nélkül a gyermekek maguk dönthessék el, hogy mit tesznek a testükkel. A szülőkre pedig – akárcsak a nemzetszocializmusban – úgy tekintenek, mint akik zavarják a gyermekek transzfejlődését, így egyebek mellett állami beavatkozást követelnek ellenük, amennyiben „akadályozzák egy fiatal transz személy identitásának szabad fejlődését.”

A másként gondolkodó szülők tehát a gendermozgalom természetes ellenségei, mert ők azok, akik őrzik a normalitást – mutat rá.

Szexedukáció

Birgit Kelle tájékoztatása szerint a szülők nevelési jogainak tovább nyirbálása érdekében Németországban beindították a Gyermekjogokat az alkotmányba című projektet is. Ennek következtében rendszeresen sürgetik a gyermekek jogainak rögzítését az alkotmányba, hogy az állam végre a szülők nélkül kínálja fel „jótetteit” a kicsiknek. Közben se szeri se száma az iskolai anyagoknak és programoknak, ami egyre kisebb gyermekeket érint, egyre több tanórán és tantárgyban, egyre több szexuális témával, a nemváltást, a prostitúciót, a béranyaságot pedig magától értetődő témáknak tünteti fel.

 Példának okáért 

Schleswig-Holsteinben az illetékes minisztérium egy olyan szexuális sokféleségről szóló anyag fejlesztésével bízott meg egy lobbiszervezetet, amelynek eredményeként tollbamondással kell az általános iskolás gyermekeknek megtanulniuk, hogy miként működik a poligámia, az illegális béranyaság, a szerelmi háromszög vagy a nemváltás a szülőknél. Berlinben pedig már 2006 óta létezik ez a segédanyag, amelynek keretében a gyermekeknek olyan kifejezéseket kell játékosan bemutatniuk az osztály előtt, mint túl korán elsülni, a szadomazó vagy a pornó.

A szerző szerint a gyermekek jövője érdekében tehát rengeteg dolog forog kockán, a cél pedig a normalitás megőrzése. Mint fogalmaz, a többség a küzdelmet azonban még nem veszítette el, de mindenkinek, akinek lehetősége engedi, ki kell állnia azért, amit fontosnak vagy megóvásra érdemesnek tart.

Borítókép: Birgit Kelle: Még normális? Akkor gendereljük! – A genderpropaganda probléma, nem megoldás című könyvbemutató (Fotó: Katona Vanda/Magyar Nemzet)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.