Sűrű volt az éjszaka Jánoshalmán, saját magát buktatta le a szesztolvaj

A jánoshalmi nyomozók hamar elfogták azt a betörőt, aki a „munka” végeztével, hazafele menet nekilátott elfogyasztani a frissen szerzett zsákmányát, így útvonalát üres üvegek jelölték. Nem sokra rá egy másik betörő kezére is bilincs került, ő nemesvakolatot lopott.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 03. 31. 13:13
Danger,On,The,Street.,Blue,Flasher,On,The,Police,Car
Montenegro illusztráció
785605885 Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két bejelentés is érkezett a Jánoshalmi Rendőrőrsre betörésről 2023. március 30-án hajnalban. Az egyiknél a település felújítás alatt álló iskolájának udvarából vitt el három vödör nemesvakolatot az akkor még ismeretlen tolvaj. A másik hívás egy kisboltból érkezett, innen szeszes italokat lopott valaki. Ám feltehetőleg nem akart bajlódni az üvegek cipelésével, útvonalát ugyanis üres borosüvegek jelölték, melyeknek útközben nézhetett az aljára.

A gyors nyomozati munka eredményeként pár órával később elfogták a szesztolvajt. A húszéves férfiról az is kiderült, hogy korábban egy büfé ajtaját feszítette fel, onnan egy telefont vitt el, és meglovasított egy kerékpárt is az egyik tárolóból. Nem sokkal később a másik tolvajt is felkutatták, ő az építőanyag mellett korábban gáztűzhelyet vitt el az egyik lakatlan házból. 

A harmincéves és húszéves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök és vizsgálják, hogy elkövettek-e más vagyon elleni bűncselekményeket, illetve volt-e társuk. Az eltulajdonított több vödör nemesvakolatot megtaláltak a nyomozók, majd visszaadták a tulajdonosának – számolt be az esetről a Police.hu.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.