Gyurcsány megint a határon túli magyarságot provokálja + videó

A 2005. december 5-i népszavazás évfordulójára időzíti az egykori miniszterelnök a kettős állampolgárságról is szóló videóját.

2023. 12. 04. 20:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beharangozót tett közzé Gyurcsány Ferenc podcast-sorozatának következő adásáról a Facebook-oldalán. A bukott kormányfő a kettős állampolgárság, a határon túli magyaroknak járó szavazati jog és a határrevízió kérdéséről is beszélgetett Lakatos Péter erdélyi magyar politikussal.

A videó időzítése is beszédes: a kettős állampolgárságról szóló népszavazás tizenkilencedik évfordulóján lehet majd megtekinteni. A 2004. december 5-én tartott népszavazásról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta:

A nap, amikor Gyurcsányék elárulták a honfitársaikat. A 16 évvel ezelőtti, kettős állampolgársággal szembeni kampányuk múlhatatlan bűn.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.