Szivárványhívők álruhában – azok akarnak kiállni most a gyermekekért, akik eddig az őket védő törvényt támadták

A baloldali politikusok és influenszerek, azok, akik eddig folyamatosan ellenezték a gyermekeket védő törvényt, most a gyerekek mellett akarnak kiállni. Azok az influenszerek akarnak pénteken „független” tüntetést tartani a témában, akik a rengeteg morálisan megkérdőjelezhető ügyük mellett sok szálon kötődnek a baloldalhoz.

Forrás: Madinder2024. 02. 15. 17:03
Forrás: YouTube/Partizán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ész megáll: megint az történik, mint évek óta mindig, vagyis a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át – hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ a Mandineren.

Köszönjük szépen mindenkinek, aki támogat, de […] semmilyen politikai párt, semmilyen politikai mozgolódás nem szeretnénk, hogyha idézőjelben megpróbálna ebből a tortából egy szeletet is kivenni, mert ez a torta kizárólag a gyerekeké

– mondta Osváth Zsolt baloldali videós megmondóember, Márki-Zay Péter korábbi rajongója kedden este az ATV műsorában. Ugyanezek az emberek nemrégiben minden létező eszközzel ágáltak a gyermekvédelmi törvény ellen.

Most péntekre Influenszer-Majdant hirdettek azok, akik korábban így beszéltek a gyerekekkel szemben elkövetett bűnökről:

 „Mit mondasz, ki döntse el, hogy melyik 15 éves k*rhat egy 40 évessel? Nyilván a 15 évesnek kell eldöntenie, vagy akkor a szülei döntsék el helyette…” – hangsúlyozták.

Farsang van: a szivárványhívők most felmásznak a színpadra, hogy tegnapi gúnyájukat levetve ájult pofával a gyerekekért ájtatoskodjanak. Megint az történik, mint évek óta mindig, vagyis a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át. Most éppen a gyermekekért kezdtek aggódni azok a lidércek, akik kártékony ellenkampánnyal akadályozták a jobboldal gyermekvédelmi törekvéseit – mutattak rá.

LMBTQIA+-fanatikus influenszerek aggodalmaskodnak a gyerekekért

Magyarországon a gyermek szent és sérthetetlen. Politikai hasznot húzni a kiszolgáltatottságukból vagy tort ülni sebzett gyerekek felett pedig egyenesen bűn. 

Utóbbira számtalan példát lehet hozni a magyarországi baloldalról

– hangsúlyozták.

Most a korábban az LMBTQIA-fanatizmusért rajongó baloldaliak azok, akik megpróbálják kioktatni a jobboldali közösséget a gyermekvédelemből, ők, akik sosem tekintettek egyetértési pontként a következőre: a gyermekeket minden rendelkezésre álló jogi és politikai eszközzel védeni kell – mutattak rá.

Amikor 2021 májusában a Fidesz–KDNP frakciója benyújtotta „A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról” szóló törvényjavaslatot, 

a ma hőbörgő álgyermekvédői is térfelet választottak, de nem a kiskorúak oldalára álltak

– hívták fel a figyelmet.

 

Influenszerek a baloldal zsoldjában

Az exmomentumos politikus, Pottyondy Edina nemrégiben a momentumos Donáth Anna politikai tanácsadója volt, és manapság is olyan videókat gyárt, amiket méltán nevezhetünk a momentumosok sorvezetőjének – írják. 

Osváth Zsolt tündérmeséjét a függetlenségről magyarázni sem kell: 

a 2022-es választás előtt körbeudvarolta az összes ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltet,

készített közös adást Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergely főpolgármesterrel, bukott miniszterelnök-jelölttel, a most már elítélt Fekete-Győr Andrással, Jakab Péterrel, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnökkel, valamint rajongója volt Márki-Zay Péternek is – mutattak rá.

Emellett Osváth sosem palástolta a gyermekvédelmi törvénnyel szembeni gyűlöletét. A 2022-es választásokról így nyilatkozott:

Most vasárnap ikszelnünk kell, két helyre is. Az egyik ez a gyermekvédelmi népszavazás, aminek egyetlenegy elfogadható módja van, hiszen nem lehet komolyan venni […] Részemről az egyetlen elfogadható dolog az az, hogy érvénytelenül szavazunk.

– idézték.

A partizános Gulyásnak sem tetszett a gyermekvédelmi törvény és a népszavazás

Gulyás Márton – aki szintén nem az a kifejezetten független típus – a gyermekvédelmi törvényt ezer és egy alkalommal minősítette, egyszer így:

Miért bojkottálja az ellenzék a putyini homofób törvényről szóló végszavazást? Röviden: mert morálisan ez a helyes, politikailag ez a racionális döntés.

A Partizán elfogultsága sem kérdéses. Tudható, hogy a baloldal amerikai kampánytámogatásában érintett amerikai szervezet a Partizánt is kisegítette. A csatorna a választási roadshow-jához szükséges 98 ezer dollárt (35 millió forint) a National Endowment for Democracytól kapta, a könyvelésüket pedig ugyanaz végzi, aki a DatAdat-ügyben is érintett – mutattak rá.

 

Baukó Attila Azahriah sem az az ember, aki erkölcsi magaslatokról bírálhatna bárkit is a színpadon állva

Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba, amiről így emlékezett meg:

Kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toi-toi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám

A zenész a botrányt megúszta, pedig koncertekre nem csak nagykorú lányok járnak – nem mintha a felnőttkor felmentené őket a helyzet alól –, hanem kiskorúak is. Egyelőre nem tudjuk, hogy a sztárallűrökkel jócskán megáldott Azariah ellen tudna-e állni egy olyan csábításnak, amely a popsztárokat minden koncertjükön megtalálja, merthogy Azahriah D. Tóth Krisztának azt mondta, úgy vált tényezővé a közéletben, hogy „a terv szerint halad minden, mert nekem ez nagy cél volt”, hiszen „ez egy olyan hatalom, hogy ezzel adott esetben jól lehet szórakozni is, játszani”, mert „végül a saját gödrükbe ásnak bele és lesz egy társadalmi célú tükröződése ennek a dolognak” – idézték fel.

Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak „társadalmi célú tükröződéssé”? Hogy gyermekvédelem ellen uszító baloldali influenszerek mutassanak nekünk utat erkölcs és gyermekvédelem ügyében?

– tette fel a kérdést az Alapjogokért Központ.

A baloldali politikusok is rendszeresen kiálltak a gyermekeket védő szabályozás ellen

A baloldal korábbi közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a gyermekvédelmi törekvéseket „ostoba” és „uszító” szavakkal jellemezte, ugyanő  többször is kijelentette:

ez teljesen fölösleges népszavazás, és nem is szabad részt venni rajta.

– idézték Márki-Zay korábbi kijelentéseit.

Az egykori baloldali miniszterelnök-jelölt az alaptörvénnyel kapcsolatban is megfogalmazta már véleményét:

személy szerint aberráltnak és kimondottan tahóságnak tartom azt, hogy beleírták azt, hogy az apa férfi, az anya nő.

Donáth Anna szintén azon az állásponton volt, hogy a gyermekek védelme indokolatlan. A Momentum jelenlegi elnöke így foglalta össze az ellenzéki összefogás álláspontját:

Nincs vita a hat párt között abban, hogy a homofób népszavazás bevonása a választás napjára figyelemelterelés és dezinformáció.

– idézték.

Párttársa, Cseh Katalin nemes egyszerűséggel „agyzsibbasztó butaságnak” nevezte a gyermekek védelméről szóló népszavazást.

Borítókép: Gulyás Márton (Forrás: YouTube/Partizán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.