Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Megszólalt a buszbalesettel kapcsolatban az egyik kisfiú édesanyja

Hálásan megköszönte a tanároknak, hogy betartatták a gyerekekkel a biztonsági övvel kapcsolatos szabályokat.

2024. 06. 12. 16:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban megírtuk, hogy egy gyerekeket szállító autóbusz az oldalára borult harminc iskolással a fedélzetén. Szerencsére nem történtek komoly személyi sérülések, hatan kórházba kerültek kivizsgálásra. 

A kórházba került egyik fiatal anyukája válaszolt a Borsnak a kérdéseire, illetve egy másik fiatal közeli hozzátartózója.

Az anyuka így beszélt az esetről:

Életem végéig hálás leszek a kísérő tanároknak, akik gondoskodtak arról, hogy a gyerekek be legyenek kötve a buszon. Minden bizonnyal ennek is köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. Jelenleg még a kórházban várjuk Zalán eredményeit, de nagy valószínűséggel még az agyrázkódást is megúszta.

Majd így folytatta: 

Amikor meghallottuk a baleset hírét, természetesen ijedten hívogattuk egymást a szülőtársakkal. Aki csak tehette, a helyszínre sietett. A gyerekek természetesen megijedtek, többen sírtak is, de a tanárok igyekeztek őket megnyugtatni. Elismerést érdemelnek, hogy milyen higgadtan tudták kezelni a helyzetet.

 

A másik közeli rokon így vélekedett:

Mindannyian megnyugodhatunk, mert jól vannak a gyerekek. Bízunk benne, hogy később inkább egy emlékezetes kalandként gondolnak majd vissza a történtekre, és nem szenvednek lelki traumát sem.

 

Borítókép: Kép a helyszínről (Forrás: Vaol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.