Kisírt szemekkel érkezett, mosolyogva távozott a mosonmagyaróvári ámokfutó a bíróságról

Érdekes jelenet lehetett.

Forrás: Kisalföld2024. 08. 27. 13:20
mosonmagyaróvári ámokfutó
Fotó: Kisalföld/Molcsányi Máté
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letartóztatták kedden délelőtt azt a 19 éves mosonmagyaróvári lányt, aki vérengzésbe kezdett szombaton a városban – írja a Kisalföld. A Magyar Nemzet hétfőn hírül adta, hogy a lány megtagadta a vallomástételt. 

A lány először az édesapját és a nagymamáját sebesítette meg több mint tíz késszúrással, majd a belvárosba indult, ahol egy férfihez ment oda, majd „Megölhetlek?” felkiáltással őt is megszúrta. Ezt követően egy dohányboltban kezdett dulakodni az eladóval, őt is megszúrta, majd kiment a boltból, ahhol a TEK elfogta. 

A tudósítás szerint a Győri Járásbíróságra kisírt szemekkel érkezett meg rendőségi kísérettel kedden délelőtt a 19 éves lány, ellene emberölési kísérlet miatt folyik nyomozás a rendőrségen. 

Az elkövető szervezetében többféle kábítószert is találtak, és a bíróságon kiderült az is, hogy már folyamatban volt ellene egy másik ügy is, ami szintén kábítószerrel és egyéb bűncselekményekkel kapcsolatos. A Győri Járásbíróság elrendelte jogerősen a lány letartóztatását legfeljebb egy hónapra. Drogproblémái és zavartsága ellenére nem az elmegyógyintézetbe szállítják, hanem büntetésvégrehajtási intézetbe, ahol az elmeorvos folytatja a megfigyelést és a vizsgálatokat.

Az ülés húsz perc alatt véget ért, a lány együttműködő volt, viszont itt sem tett vallomást. A tárgyalóteremből kilépve mosollyal az arcán sétált le a lépcsőn – fűzte hozzá a Kisalföld tudósítója.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.