Kettős életet él – nappal középiskolai kémiatanár, éjszaka drag queen

Meglepő történet került nyilvánosságra egy budapesti pedagógusról, aki a balliberális 444 szerint csak egy nem mindennapi hobbit űz.

2024. 09. 28. 12:01
Beatrice Thomas Drag Queen, más néven Black Benatar kapcsolatba lép a gyerekekkel a Cheer Up Charlies dive bárban tartott meseolvasás közben
Beatrice Thomas Drag Queen, más néven Black Benatar kapcsolatba lép a gyerekekkel a Cheer Up Charlies dive bárban tartott meseolvasás közben Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy Viktor nevű tanárról szóló dokumentumfilmet harangozott be a 444 nemrég. A főszereplő civil életében egy budapesti középiskolában kémiát tanít a gyerekeknek, ám van  életének egy másik oldala is. A pedagógus ugyanis éjszakánként rikítóan kisminkeli magát, női ruhát ölt és drag queenként tevékenykedik.

Ezt a 444 természetesen csak egy „nem mindennapi hobbinak” titulálja, majd bemutatják, hogy a kémiatanár épp „egy nagy versenyre készül”. „Mit szólnak ehhez a diákok, a szülők és maga az iskola? Ez derül ki Reszeli-Soós András rövid dokumentumfilmjéből a Viktor & Victoriából”.

A film főhőse, a drag queen-tanár elmondta, már általános iskolás korában elhatározta, hogy tanár akar lenni, ugyanis mindig szeretett magyarázni és segíteni az osztálytársainak. 

Szeretek a figyelem középpontjában lenni, ehhez nagyon passzol a tanári karrier

– jegyezte meg Viktor, akiről nem tudjuk meg, melyik oktatási intézményben dolgozik, kifejtette, hogy szerinte a drag queenségéhez semmi köze annak, hogy szakmailag mit is teljesít és hogyan oktatja a diákjait. Elmondja ezek után, hogy a családja nem feltétlenül tud arról, hogy ő drag queen, valamint arról, mit is csinálnak a drag queenek. 

A drag queen-pedagógus úgy folytatta, fél erről a témáról beszélni a szüleivel, mert attól tart, hogy felmenői félreértik, mit csinál egy drag queen. 

Valamiért a magyar köztudatban az van, hogy a transzvesztita egyben k…rva is

– mondta. Márpedig állítása szerint el szeretné kerülni, hogy a szülei azt higgyék, ő egy szexmunkás. 

Korábban egy másik drag queen, a transzvesztita előadóművészek között igen elismert Petróczi Zoltán, művésznevén Lady Dömper beszélt a mindennapi életéről. A férfi a „másik életében” az Országos Mentőszolgálatnál dolgozik mint önkéntes.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.