Gurmai Zita hazugsága egy fiatal leány szoknyájáról

Az ilyesmi nem szokott számítani szocialista körökben.

2019. 04. 15. 14:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Futótűzként járta körbe az internetet tegnap este és ma reggel egy fénykép, amelyen egy, a DK kongresszusán tiszteletét tevő fiatal leány látható Varju László társaságában. A fénykép tanúsága szerint az ifjú hölgy egyelőre nem sajátította el a rövid szoknya viselésének íratlan szabályait.

Hogy ez kinek a hibája (már ha egyáltalán hiba), a hölgyé, aki nem tudja még viselni a rövid szoknyát, vagy a fotósé, aki számos fénykép készítése mellett lőtt egy olyat is, amelyen ez látható, lehet vitatkozni.

Azon viszont nem, hogy az esetet felkapó Gurmai Zita (aki mellesleg az Európai Szocialista Párt Nőszervezetének az elnöke) felháborodott hangú Facebook-bejegyzésében azt állítja, hogy a fotót a Magyar Nemzet készítette. Ugyanis ez szemenszedett hazugság!

Persze az ilyesmi nem szokott számítani szocialista körökben, példának álljon egy emlékezetes eset ITT.

Amúgy minderről egy ismert magyarországi – és enyhén szólva sem kormánypárti – illemtanár (Görög Ibolya) egy előadása jutott eszembe, aki azt kérdezte hallgatóságától, hogy miniszoknyában előre kell-e engedni az uraknak az úrihölgyeket egy felfelé vezető csigalépcsőn.

A válasz: igen, mert egy úrihölgy nem vesz fel semmi olyat, ami kompromittáló lehetne. Vagy legalábbis úgy tudja hordani, ahogyan kell.

A fiatal leány ettől még lehet úrihölgy, bőven van még ideje etikettet tanulni.

De jobban járna, ha nem a valótlan állításokat megfogalmazó Gurmai Zitától venne majd leckéket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.